compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Gothika

Gothika

**1/200
Waardering: 2.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldAngst

horror, thriller

Pitch van Gothika
Gothika 1
Gothika 1
Delen op facebook
Gothika
Nederlandse première: 18-3-2004
Verenigde Staten, 2003, 95 min,
Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen waar zij zelf werkt. Ze ontdekt dat ze beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot, maar ze kan zich er niets van herinneren. Terwijl ze haar geheugen probeert terug te krijgen, ontdekt ze dat een kwade geest haar manipuleert.
bijzonderheden
Tijdens de opnames brak Halle Berry haar pols - Robert Downey Jr. draaide nét iets te hard haar arm om - waardoor de productie drie weken stil kwam te liggen. De eerste Amerikaanse film van de Franse acteur en regisseur Mathieu Kassovitz.
Aanloop
Kassovitz regisseerde ook Métisse (1993), La Haine (1995) en Les Rivières Pourpres (2000). Penélope Cruz was ook te zien in Vanilla Sky, Blow en Todo Sobre Mi Madre. Halle Berry speelde eerder al in Swordfish, Monster's Ball, Die Another Day en X-Men.
Recensies van Gothika
Gothika - Bioscopen, Tijden & Tickets

Gothika in de bioscoop

Wil je Gothika zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 6 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een psychologe wordt beschuldigd van de moord, maar ze kan zich er niets van herinneren. Terwijl ze haar geheugen probeert terug te krijgen, ontdekt ze dat een kwade geest haar manipuleert.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen