compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > In jouw naam

In jouw naam

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Pitch van In jouw naam
In jouw naam: Barry Atsma (Ton (rumored))
In jouw naam: Barry Atsma (Ton (rumored))
Delen op facebook
In jouw naam
Nederlandse première: 9-10-2014
Nederland, 2013, 90 min,
Ton en Els zijn dolblij met hun eerste kindje. Maar als het pasgeboren kind overlijdt is dit een mokerslag voor het stel. Als Els opnieuw zwanger is ze dolblij maar Ton kan hier niet meer omgaan.
trailer en bijzonderheden over In jouw naam
De rol van Els was eerder voor Elise Schaap. Zij kon de rol niet meer vertolken toen de opnames werden verplaatst. Dit is het tweede deel van de trilogie 'Vinex'. Het eerste deel van deel van Vinex is Onder ons. Vinex is een trilogie met gezinsdrama als hoofdonderwerp.
Aanloop van In jouw naam
Marco van Geffen maakte eerder de tv-serie Het Schnitzelparadijs. Hij schreef het scenario voor Briefgeheim en Midden in De Winternacht. Lotte Verbeek is te zien in Nothing personal. en Barry Atsma is bekend van Komt een vrouw bij de dokter en Mannenharten.
BioscoopAgenda van In jouw naam

In jouw naam in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je In jouw naam zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 25 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Ton en Els zijn dolblij met hun eerste kindje. Maar als het pasgeboren kind overlijdt is dit een mokerslag voor het stel. Als Els opnieuw zwanger is ze dolblij maar Ton kan hier niet meer omgaan. Tweede deel van de Vinex trilogie. Met Barry Atsma en Lotte Verbeek in de hoofdrollen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen