compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Inception

Inception

****1/2
Waardering: 4.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

mysterie, science fiction, thriller

Pitch van Inception
Delen op facebook
Inception
Nederlandse première: 22-7-2010
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2010,
Een wetenschapper (Leonardo DiCaprio) ontdekt een manier waarop je je kunt verplaatsen in de dromen van anderen. Hij steelt de gedachten van anderen en hij wordt dan ook vaak gevraagd voor bedrijfsspionage. Op een een gegeven moment wordt hij gevraagd om niet een idee te stelen, maar te plaatsen in een geest van iemand anders.
trailer en bijzonderheden over Inception
Tijdens de productie van de film werd de plot van de film geheim gehouden. Evan Rachel Wood was Christopher Nolan's eerste keus voor de rol van Ariadne, maar ze sloeg de rol af.
Aanloop van Inception
Regisseur Christopher Nolan is bekend van films als The Dark Knight (2008), The Prestige (2006), Batman Begins (2005), Insomnia (2002) en Memento (2000).
BioscoopAgenda van Inception

Inception in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Inception zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 10 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Eigentijdse science-fiction/actiefilm, die zich afspeelt in de architectuur van de geest. Leonardo DiCaprio kan de gedachten van anderen stelen. Van de regisseur van The Dark Knight en Memento.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen