compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Inception

****1/2
Waardering: 4.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Inception

Delen op facebook
Inception
Nederlandse première: 22-7-2010
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2010,

Een wetenschapper (Leonardo DiCaprio) ontdekt een manier waarop je je kunt verplaatsen in de dromen van anderen. Hij steelt de gedachten van anderen en hij wordt dan ook vaak gevraagd voor bedrijfsspionage. Op een een gegeven moment wordt hij gevraagd om niet een idee te stelen, maar te plaatsen in een geest van iemand anders.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Inception trailer en bijzonderheden

Tijdens de productie van de film werd de plot van de film geheim gehouden. Evan Rachel Wood was Christopher Nolan's eerste keus voor de rol van Ariadne, maar ze sloeg de rol af.

Trailer van InceptionBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Inceptionhttps://i1.ytimg.com/vi/Qwe6qXFTdgc/hqdefault.jpg2010-07-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Christopher Nolan is bekend van films als The Dark Knight (2008), The Prestige (2006), Batman Begins (2005), Insomnia (2002) en Memento (2000).

Inception - Bioscopen, Tijden & Tickets

Inception in de bioscoop

Wil je Inception zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

Eigentijdse science-fiction/actiefilm, die zich afspeelt in de architectuur van de geest. Leonardo DiCaprio kan de gedachten van anderen stelen. Van de regisseur van The Dark Knight en Memento.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Karo Premiere, Legendary Pictures, Syncopy, Tuck, Village Roadshow Greece S.A., Warner Bros., Warner Bros. Pictures

Nieuws over Inception