compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Juf Roos

Juf Roos

Voor alle leeftijden

familiefilm

Pitch van Juf Roos
Melissa Drost (Juf Roos)
Melissa Drost (Juf Roos)
Delen op facebook
Juf Roos
Nederlandse première: 31-7-2019
Nederland, 2019, 60 min,
Gijs is druk met het versieren van de molen waar juffrouw Roos woont voor haar verjaardagsfeestje. Oeps hij heeft iets te veel ballonnen aan gehangen en de molen stijgt. Samen gaan ze op avontuur, maar komen ze op tijd om in de klas te trakteren?
trailer en bijzonderheden over Juf Roos
De film is gebaseerd op de karakter Juf Roos van het gelijknamige RTL4 kinderprogramma. Waarbij de vrolijke Juf Roos in een kleurrijke molen woont en zingt. Iedere dag krijgt ze bezoek van haar grappige buurjongen Gijs.
Aanloop van Juf Roos
Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen.
BioscoopAgenda van Juf Roos

Juf Roos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!