compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Juf Roos

Voor alle leeftijden

Pitch van Juf Roos

Melissa Drost (Juf Roos)

Melissa Drost (Juf Roos)

Delen op facebook
Juf Roos
Nederlandse première: 31-7-2019
Nederland, 2019, 60 min,

Gijs is druk met het versieren van de molen waar juffrouw Roos woont voor haar verjaardagsfeestje. Oeps hij heeft iets te veel ballonnen aan gehangen en de molen stijgt. Samen gaan ze op avontuur, maar komen ze op tijd om in de klas te trakteren?

Bekijk bij:

videoland

Juf Roos trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de karakter Juf Roos van het gelijknamige RTL4 kinderprogramma. Waarbij de vrolijke Juf Roos in een kleurrijke molen woont en zingt. Iedere dag krijgt ze bezoek van haar grappige buurjongen Gijs.

Trailer van Juf RoosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Juf Rooshttps://i1.ytimg.com/vi/md5Wqe2FD4g/hqdefault.jpg2019-05-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Elke aflevering bevat dan ook een echt Hollands kinderliedje dat ouders nog kennen uit hun eigen kindertijd en kinderen dagelijks thuis of op het kinderdagverblijf zingen.

Juf Roos - Bioscopen, Tijden & Tickets

Juf Roos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Juf Roos zien? Koop of huur de film hier:


videoland

Gijs is druk met het versieren van de molen waar juffrouw Roos woont voor haar verjaardagsfeestje. Oeps hij heeft iets te veel ballonnen aan gehangen en de molen stijgt. Samen gaan ze op avontuur, maar komen ze op tijd om in de klas te trakteren?Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Productiemaatschappij: Blooming Media

Cast & Regisseur