compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 24-11 t/m 30-11
Film van de week!
MENU

Ladies Night: Doris

***1/20
Waardering: 3.5/5

speciaal programma

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Ladies Night: Doris

Delen op facebook
Ladies Night: Doris
Nederlandse première: 20-9-2018
Nederland, 2018, 89 min,

Doris nadert haar 45ste verjaardag en maakt haar balans op, ze heeft twee kinderen, maar verder ziet het niet zo positief uit. Ze heeft een goede vriend Tim, maar die relatie is platonisch. Ze vraagt zich steeds meer af: waarom?

Ladies Night: Doris trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de tv-serie die vijf jaar eerder werd uitgezonden, een soort 5 jaar later vervolg. Het grote verschil is dat Guy Clemens de rol van Tim overneemt, die in de tv-serie vertolkt werd door Jacob Derwig.
De creatieve leiding was in handen van Will Koopman die eerder drie succesvolle vrouwgecentreerde films maakte met belangrijke rollen voor Tjitske Reidinga: Gooische Vrouwen (2011), De Verbouwing (2012) en Gooische Vrouwen 2 (2014).

Trailer van Ladies Night: DorisBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Ladies Night: Dorishttps://i1.ytimg.com/vi/RKFpWaHN79o/hqdefault.jpg2018-09-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Will Koopman hoort tot de succesvollere filmmakers van Nederland haar eerste film Terug naar de kust (2009) kreeg meteen de Gouden status, een trucje die zie daarna nog driemaal herhaalde. Koopman werkt achter de schermen smaken met actrice en scenarioschrijver Roos Ouwehand, wat al vaker tot succesvolle producties heeft geleid.
Regisseur Albert Jan Rees regisseerde eerder Adios Amigos (2016), een remake van de succesvolle Belgische film "Hasta la Vista" (2011)!.

Synopsis distributeur

De gescheiden Doris is op haar vijfenveertigste op een dood punt aanbeland, maar vindt -na de nodige tegenslag- gesteund door haar beste vriend Tim, haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug.

“Het leven is geen met croissantjes en softijs overladen kampeerfestijn” - #Dorisdefilm

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos (Tjitske Reidinga) een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….

Doris is vanaf 20 september in de bioscoop. Gemaakt onder de creatieve leiding van Will Koopman (Gooische Vrouwen, Divorce en Terug naar de Kust), scenarioschrijfster Roos Ouwehand en regisseur Albert Jan van Rees.

Productiemaatschappij: Talpa Fictie

Nieuws over Ladies Night: Doris