compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Ma

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Ma

Octavia Spencer (Sue Ann)

Octavia Spencer (Sue Ann)

Delen op facebook
Ma
Nederlandse première: 30-5-2019
Verenigde Staten, 2019, 99 min,

Als je niet vloekt. Nooit naar boven gaat. En haar Ma noemt, dan mag je van Ma (Octavia Spencer) alles in haar kelder, een ware tienerparadijs. Toch vermoeden enkele scholieren dat er een sinister plan achter Ma schuilt. Maar zomaar niet meer komen opdagen zit er niet vanzelf in.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Ma trailer en bijzonderheden

Regisseur Tate Taylor is vanaf zijn studententijd bevriend met Octavia Spencer en hebben al meerdere films samen gemaakt. Taylor speelt zelf ook een kleine rol in de film als politieagent.
Productehuis achter de film is Blumhouse Productions — van horror-producent James Blum — die eerder van die donkere thrillers hebben gemaakt zoals Get Out, maar ook pure psychologische horrors zoals Insidous.

Trailer van MaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mahttps://i1.ytimg.com/vi/njr1spdDoGc/hqdefault.jpg2019-02-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tate Taylor, Octavia Spencer en Allison Janney hebben eerder samengewerkt in The Help (2011) en "Pretty Ugly People" (2008). Taylor en Spencer hebben ook samengewerkt aan de film Get on Up (2014). Taylor en Janney hebben ook samengewerkt aan de film The Girl on the Train (2016).
Tate Taylor is ook als acteur verdienstelijk, zo is hij ook te zien geweest in Winter's Bone (2010).
Juliette Lewis die moeder Erica speelt in de film, speelde zelf enkele beroemde tienerrollen zoals in Cape Fear (1991) en in "Kalifornia" (1993).

Ma - Bioscopen, Tijden & Tickets

Ma in de bioscoop

Wil je Ma zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Als je niet vloekt. Nooit naar boven gaat. En haar Ma noemt, dan mag je van Ma (Octavia Spencer) alles in haar kelder. Toch vermoeden enkele tieners een sinister plan.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar "Ma".

Everybody's welcome at Ma's. But good luck getting home safe. Oscarwinnaar Octavia Spencer speelt Sue Ann, die in een rustig stadje in Ohio woont. Op een dag vraagt Maggie (Diana Silvers, Glass), een tiener die net in de stad is komen wonen, aan Sue Ann om wat drank voor haar en haar vrienden te kopen. Ze biedt de tieners de kans om bij haar thuis in de kelder te komen drinken. Maar ze heeft een paar strenge huisregels: Niet vloeken. Nooit naar boven gaan. En noem haar "Ma". Na diverse feestjes blijkt de gastvrijheid van Ma in een obsessie te veranderen en wat volgt is een afgrijselijke nachtmerrie. Verder met o.a. Juliette Lewis (August: Osage County), Luke Evans (Beauty and the Beast), Missi Pyle (Gone Girl), McKaley Miller (Hart of Dixie), Corey Fogemanis (Girl Meets World), Gianni Paolo (Power) en Dante Brown (Lethal Weapon serie).

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Wyolah Films

Huidige prijsvraag

Nieuws over Ma