compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mary Poppins Returns (NL)

Mary Poppins Returns (NL)

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

familiefilm, fantasy, musical

Pitch van Mary Poppins Returns (NL)
Mary Poppins Returns (NL): Emily Blunt (Mary Poppins), Joel Dawson (Georgie Banks), Pixie Davies (Anabel Banks) en Nathanael Saleh (John Banks)
Mary Poppins Returns (NL): Emily Blunt (Mary Poppins), Joel Dawson (Georgie Banks), Pixie Davies (Anabel Banks) en Nathanael Saleh (John Banks)
Delen op facebook
Mary Poppins Returns (NL)
Nederlandse première: 19-12-2018
Verenigde Staten, 2018, 130 min,
Jaren na haar originele bezoek, keert de magische nanny terug om de kinderen van Banks en de kinderen van Michael te helpen door een moeilijke periode in hun leven te loodsen. Samen met haar vriend Jack laat zij het gezin weer plezier en verwondering herontdekken.
trailer en bijzonderheden over Mary Poppins Returns (NL)
De film was eerder gepland, maar de opnames werden uitgesteld tot na de zwangerschap van Emily Blunt, toevallig deed zich eenzelfde situatie voor met Julie Andrews met de film Mary Poppins (1964).
De animaties in deze film zijn net als die uit 1964 met de hand ingetekend.
Aanloop van Mary Poppins Returns (NL)
Emily Blunt, die Mary Poppins speelt, speelde eerder samen met Meryl Streep, die Topsy speelt, in de film The Devil Wears Prada (2006).
Musical-superster Lin-Manuel Miranda, die Jack de lantaarnopsteker speelt, maakte eerder al uitstapjes naar de tv en schreef eerder muziek voor speelfilms, eerder was hij te zien in kleine speelfilms die niet in Nederland werden uitgebracht. Dit is zijn internationale speelfilmdebuut.
Regisseur Dan Harris werkte eerder met Lin-Manuel Miranda in de kleine speelfilm "Speech & Debate" (2017), waarin Miranda een geest (Genie) speelde.
BioscoopAgenda van Mary Poppins Returns (NL)

Mary Poppins Returns (NL) in de bioscoop

Wil je Mary Poppins Returns (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jaren na haar originele bezoek, keert de magische nanny (Emily Blunt) terug om de kinderen van Banks en de kinderen van Michael te helpen door een moeilijke periode in hun leven te loodsen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe film Mary Poppins Returns. Ze schiet de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt schittert als Mary Poppins, de perfecte super nanny die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans mee met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.