compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mowgli

Mowgli

avontuur, drama, familiefilm

Pitch van Mowgli
Mowgli: Benedict Cumberbatch (Shere Khan)
Mowgli: Benedict Cumberbatch (Shere Khan)
Delen op facebook
Mowgli
Verenigde Staten, 2018, 104 min,
In de Indiase jungle woont een jongetje dat door wolven is opgevoed. Hij sluit vriendschap met de beer Baloo en de panter Bagheera. Hij heeft twee vijanden: de levensgevaarlijke tijger Shere Khan en de mens.
trailer en bijzonderheden over Mowgli
De film bestaat uit zowel motion capture-animatie als speelfilmbeelden.
Aanloop van Mowgli
Regisseur Andy Serkis is een van de eerste motion capture-animatie-sterren. Hij speelde de iconische rol van Gollum in de Lord of the Rings-trilogie.
BioscoopAgenda van Mowgli

Mowgli in de bioscoop

Wil je Mowgli zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het door wolven opgevoede mensenkind Mowgli ontmoet de beer Baloo (Andy Serkis) en de panter Bagheera (Christian Bale). Hij gaat de strijd aan met een levensgevaarlijke tijger en de mens.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Mowgli is de nieuwe 3D-verfilming van Rudyard Kipling’s klassieker The Jungle Book. In de film worden motion capture en live action gecombineerd op het grote scherm. De film bevat een indrukwekkend aantal sterren en is geregisseerd door Andy Serkis.
Het verhaal volgt de opvoeding van het mensenkind Mowgli door een wolven roedel in de jungle van India. Terwijl hij de vaak harde regels van het oerwoud leert kennen, wordt Mowgli, onder de voogdij van een beer genaamd Baloo en een panter genaamd Bagheera, door de dieren in de jungle geaccepteerd als een van hen. Op één iemand na: de angstaanjagende tijger Shere Khan. Echter liggen er mogelijk grotere gevaren op de loer in de jungle, wanneer Mowgli oog in oog komt te staan met zijn eigen soort.