compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

Nayola

Niemand keert terug van de oorlog

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Nayola

Nayola filmstill

Nayola filmstill

Delen op facebook
Nayola
Nederlandse première: 13-4-2023
België, Frankrijk, Nederland, Portugal, 2022, 83 min,

In Nayola gaat Nayola op het hoogtepunt van de oorlog op zoek naar haar vermiste echtgenoot. Tientallen jaren later is er eindelijk vrede in het land, maar Nayola is niet teruggekeerd. Yara is een rebelse tiener en een subversieve rapper geworden. Lelena probeert haar in bedwang te houden uit angst dat de politie haar komt arresteren. Op een nacht breekt een gemaskerde indringer hun huis binnen, gewapend met een machete.

Bekijk bij:

meJane

Nayola trailer en bijzonderheden

Winnaar beste geanimeerde speelfilm tijdens het Guadalajara International Film Festival 2022 (Mexico).

Trailer van NayolaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nayolahttps://i1.ytimg.com/vi/3--hJi_X8zM/hqdefault.jpg2023-04-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Nayola - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nayola in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nayola zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Nayola gaat op het hoogtepunt van de oorlog op zoek naar haar vermiste echtgenoot. Jaren later is ze nog niet teruggekeerd en haar dochter is een subversieve rapper.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Het magisch realistische Nayola vertelt het verhaal van drie generaties vrouwen die geraakt worden door oorlog. Nayola laat haar pasgeboren dochter achter bij haar eigen moeder om de vader te zoeken die soldaat is in het leger. Nayola's zoektocht voert haar door een vreselijke verwarrende oorlog en een verscheurd land. In het heden zijn de sporen van de oorlog nog voelbaar en voert Nayola's tienerdochter haar eigen vrijheidsstrijd tegen het regime.

Productiemaatschappij: Filmes da Praça, il Luster Productions, JPL Films, Luna Blue Film, S.O.I.L.