compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > Pawn Shop Chronicles

Pawn Shop Chronicles

actie, komedie

Pitch van Pawn Shop Chronicles
In Pawn Shop Chronicles komen drie verhalen samen. Het eerste deel gaat over drie junkies die een crystal meth lab willen overvallen. Het tweede deel gaat over een man die zijn ex vrouw zoekt, die al een tijdje ontvoerd is. Het derde en laatste deel gaat over een mislukte Elvis imitator.
Delen op facebook
Pawn Shop Chronicles
Verenigde Staten, 2013, 112 min,
bijzonderheden over Pawn Shop Chronicles
Fred Durst was de originele regisseur en uitvoerend producent. Hij is bekend als de zanger van de band Limp Bizkit. Hij is gestopt met het regisseren en uitvoerend produceren van de film en werd overgenomen door Wayne Kramer.
Aanloop van Pawn Shop Chronicles
De film brengt veel bekende acteurs bijeen. In de film zijn Elijah Wood van Lord of the Rings, Brendan Fraser van The Mummy, Vincent D'Onofrio van Men in Black, Matt Dillon van Crash, Norman Reedus van The Walking Dead, Thomas Jane van Hung, Lukas Haas van Inception en Paul Walker van The Fast and the Furious.
BioscoopAgenda van Pawn Shop Chronicles

Pawn Shop Chronicles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pawn Shop Chronicles zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In Pawn Shop Chronicles komen drie verhalen samen. Het eerste deel gaat over drie junkies die een crystal meth lab willen overvallen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen