compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Pawn Shop Chronicles

Pitch

In Pawn Shop Chronicles komen drie verhalen samen. Het eerste deel gaat over drie junkies die een crystal meth lab willen overvallen. Het tweede deel gaat over een man die zijn ex vrouw zoekt, die al een tijdje ontvoerd is. Het derde en laatste deel gaat over een mislukte Elvis imitator.
Delen op facebook
Pawn Shop Chronicles
Verenigde Staten, 2013, 112 min,

bijzonderheden

Fred Durst was de originele regisseur en uitvoerend producent. Hij is bekend als de zanger van de band Limp Bizkit. Hij is gestopt met het regisseren en uitvoerend produceren van de film en werd overgenomen door Wayne Kramer.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film brengt veel bekende acteurs bijeen. In de film zijn Elijah Wood van Lord of the Rings, Brendan Fraser van The Mummy, Vincent D'Onofrio van Men in Black, Matt Dillon van Crash, Norman Reedus van The Walking Dead, Thomas Jane van Hung, Lukas Haas van Inception en Paul Walker van The Fast and the Furious.

Pawn Shop Chronicles - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pawn Shop Chronicles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pawn Shop Chronicles zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In Pawn Shop Chronicles komen drie verhalen samen. Het eerste deel gaat over drie junkies die een crystal meth lab willen overvallen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 120dB Films, Anchor Bay Films, Dutch FilmWorks (DFW), Eagle Films, Laguna Ridge Pictures, Louisiana Media Productions, Mimran Schur Pictures, Suretone Pictures, Upload Films

Cast & Regisseur