compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Pig

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Pig

Alex Wolff (Amir)

Alex Wolff (Amir)

Delen op facebook
Pig
Nederlandse première: 28-10-2021
Verenigd Koninkrijk, 2021, 92 min,

In Pig wordt de favoriete snuffelvarken van een truffeljager ontvoerd. Deze moet zijn kluizenaarsbestaan opgeven en naar de grote stad vertrekken op zoek naar zijn maatje.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Pig trailer en bijzonderheden

De film werd in 20 dagen geschoten met een zeer kleine budget en de acteurs moesten meestal het in een take goed op beeld hebben, omdat er geen geld was voor meer takes.

Trailer van PigBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pighttps://i1.ytimg.com/vi/gqGo-HwR-Ck/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Pig - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pig in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Zonderling Rob (Nicolas Cage) woont in de wildernis van Oregon met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht. Als het varken op een dag ontvoerd wordt, keert Rob terug naar de bewoonde wereld en zet hij alles op alles om met haar herenigd te worden. Maar dan zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen... Michael Sarnoski's debuutfilm is een verrassende, intieme karakterstudie, overladen met positieve recensies, waarin veelal de comeback van Nicolas Cage in een dramarol wordt geprezen.

Productiemaatschappij: AI-Film, BlockBox Entertainment, Escape Artists, Hungry Bull Productions (Funding), Pulse Films, Saturn Films, Sweet Tomato Films, Valparaiso Pictures

Cast & Regisseur

Kent W. Luttrell

Skinny Cook (uncredited)
Scott Atkins

Bar Patron (uncredited)