compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, fantasy, komedie

Pitch van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Javier Bardem (Captain Salazar)
Javier Bardem (Captain Salazar)
Delen op facebook
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Nederlandse première: 25-5-2017
Australië, Verenigde Staten, 2017, 129 min,
Salazar, de leider van de spookzeelieden, heeft maar één missie: het doden van alle piraten en Jack Sparrow (Johnny Depp) in het bijzonder. Wil Jack zien te overleven dan moet hij op zoek gaan naar de Trident van Poseidon. Hier heeft hij de hulp van Carina Smyth bij nodig.
trailer en bijzonderheden over Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
In Amerika heet deze film Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales maar in de meeste andere landen wordt de titel Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge aangehouden.
Aanloop van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Dit is de vijfde Pirates of the Caribbean-film. Johnny Depp, Geoffrey Rush en Kevin McNally zijn de enige drie acteurs die in alle films te zien zijn.
Onze recensie
**1/200

Recensie Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Johnny Depp en nieuwkomer Kaya Scodelario (c) Disney
Het is inmiddels zes jaar geleden dat er een Pirates of the Caribbean-film in de bioscoop te zien was. In het vijfde deel kunnen we eindelijk Jack Sparrow weer op het witte doek bewonderen. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge in de bioscoop

Wil je Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Salazar, de leider van de spookzeelieden, heeft maar één missie: het doden van alle piraten en Jack Sparrow in het bijzonder. Wil Jack zien te overleven dan moet hij op zoek gaan naar de Trident van Poseidon. Met Johnny Depp.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem).

Johnny Depp keert terug als de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge. In dit nieuwe avontuur krijgt Jack Sparrow te maken met zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.