compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pluisje (NL)

Pluisje (NL)

**1/200
Waardering: 2.8/5

PLOEY - You Never Fly Alone

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

animatie, avontuur, familiefilm

Pitch van Pluisje (NL)
Pluisje (NL) filmstill
Pluisje (NL) filmstill
Delen op facebook
Pluisje (NL)
Nederlandse première: 12-7-2018
België, IJsland, 2018, 80 min,
Pluisje is een jong vogeltje dat veel speelt met zijn beste vriendinnetje Ploveria, waar hij ook een beetje verliefd op is. Als een valk hem en zijn vader aanvalt tijdens zijn eerste vliegles, verandert zijn fijne leventje op slag.
trailer en bijzonderheden over Pluisje (NL)
Schrijver Friðrik Erlingsson schreef eerder aan de allereerste lange animatiefilm uit IJsland: Hetjur Valhallar - Þór (2011).
Aanloop van Pluisje (NL)
De IJslandse regisseur Árni Ásgeirsson maakte eerder "Brim" (2010). Pluisje is zijn eerste lange animatiefilm.
BioscoopAgenda van Pluisje (NL)

Pluisje (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Pluisje (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Animatiefilm waarin het jonge vogeltje Pluisje veel speelt met zijn vriendinnetje Ploveria, waar hij zelfs een beetje verliefd op is. Maar dan valt een valk aan en verandert alles.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat graag samen met zijn beste vriendinnetje Ploveria speelt. Ze lachen veel samen en zijn stiekem een beetje verliefd. Alles verandert als Shadow, de valk, Pluisje aanvalt tijdens zijn eerste vliegles. Hij wordt gered, maar zijn vader overleeft de strijd niet. Pluisje durft niet meer te vliegen. Ploveria spoort hem nog wel aan om te vliegen want ze moeten naar het zuiden als de winter komt. Pluisje gaat toch weer oefenen, maar dan wordt hij gevangen door de kat uit het dorp. Iedereen denkt dat Pluisje dood is, behalve Ploveria. Pluisje moet alleen de winter zien te overleven, terwijl zijn familie naar het zuiden trekt. Niet-trekvogels en buitenbeentjes overwinteren in Paradise Valley, een verborgen plek. Maar de reis naar Paradise valley is lang en gevaarlijk. Gelukkig maakt het dappere vogeltje nieuwe vrienden die hem helpen bij zijn reis.