compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Scoob! (NL)

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Scoob! (NL)

Scoob! (NL) filmstill

Scoob! (NL) filmstill

Delen op facebook
Scoob! (NL)
Nederlandse première: 8-7-2020
Verenigde Staten, 2020, 93 min,

Scooby en de bende staan voor hun meest uitdagende mysterie ooit: een complot om de spookhond Cerberus op de wereld los te laten. Terwijl ze racen om deze 'hondpocalyps' te stoppen, ontdekt de bende dat Scooby een epische bestemming heeft die groter is dan iemand zich had voorgesteld.

Bekijk bij:

Scoob! (NL) trailer en bijzonderheden

Het verhaal brengt ons terug naar waar het allemaal begon, toen een jonge Scooby en Shaggy elkaar voor het eerst ontmoetten en samen met Velma, Daphne en Fred Mystery Incorporated lanceerden.
Er zitten veel knip-oogjes richting de originele serie van animatieduo Hanna-Barbera.

Trailer van Scoob! (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Scoob! (NL)https://i1.ytimg.com/vi/0x2yT-cg7a4/hqdefault.jpg2020-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Tony Cervone is bekend van zijn werk aan Space Jam (1996) en "Duck Dodgers" (2003), dit is zijn speelfilmdebuut als regisseur.
Bedenkers van de serie William Hanna en Joseph Barbera werkten al vanaf 1939 samen en bedachten de serie Tom and Jerry, na 114 afleveringen ging het duo uit elkaar 1957. Later in 1960 kwam het duo weer bij elkaar en bedachten populaire series als "The Huckleberry Hound Show", "The Yogi Bear Show" en The Flintstones. Uiteindelijk is het duo verantwoordelijk voor ongeveer 100 series en personages.

Scoob! (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Scoob! (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Scoob! (NL) zien? Koop of huur de film hier:Scooby en de bende staan voor hun meest uitdagende mysterie ooit: een complot om de spookhond Cerberus op de wereld los te laten. Terwijl ze racen om deze 'hondpocalyps' te stoppen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière.

In dit eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop zie je hoe het allemaal begon en stuit Mystery Inc. op het grootste mysterie uit hun carrière. Scoob! onthult hoe vrienden voor het leven Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben en hoe ze samen met jonge speurneuzen Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden. Na honderden opgeloste zaken en gezamenlijke avonturen worden ze geconfronteerd met hun grootste, uitdagendste mysterie tot nu toe: een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens hun strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” tegen te houden, ontdekt de groep een geheim over Scooby’s achtergrond en dat hij voor iets heel groots is voorbestemd.

Productiemaatschappij: 1492 Pictures, Atlas Entertainment, Warner Animation Group (presents), Warner Bros. (presents)

Cast & Regisseur

Eli Ray

Scratch Young Scooby / Fred
Tony Cervone

Regisseur
Scoob! (NL) poster

Nieuws over Scoob! (NL)