compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Shark Tale

Shark Tale

**1/200
Waardering: 2.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarAngst

familiefilm, komedie

Pitch van Shark Tale
Shark Tale filmstill
Shark Tale filmstill
Delen op facebook
Shark Tale
Nederlandse première: 7-10-2004
Verenigde Staten, 2004, 90 min,
De onderwater-onderwereld is van slag wanneer de zoon van de baas van de haaienmaffia dood wordt aangetroffen. De jonge, goedgebekte vis Oscar wordt op de plek des onheils aangetroffen en hij besluit daarvan gebruik te maken. Hij vertelt tegen iedereen dat hij de reusachtige haai zelf heeft omgelegd, maar Oscar komt er al gauw achter dat deze grootspraak hele vervelende gevolgen kan hebben.
bijzonderheden
Met de stemmen van Will Smith (Oscar) en Robert De Niro (Lenny). DreamWorks' antwoord op Finding Nemo, die door concurrent Pixar werd geproduceerd. Op de soundtrack zijn sterren als Christina Aguilera, Missy Elliott, Mary J. Blige, Ziggy Marley en Will Smith te horen. Tijdens de productie van deze film zijn er 27 kinderen geboren bij de medewerkers van DreamWorks.
Aanloop
Bibo Bergeron regisseerde ook The Road to El Dorado (2000). Vicky Jenson regisseerde ook Shrek (2001).
Shark Tale - Bioscopen, Tijden & Tickets

Shark Tale in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Shark Tale zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De onderwater-onderwereld is van slag wanneer de zoon van de baas van de haaienmaffia dood wordt aangetroffen. De jonge, goedgebekte vis Oscar wordt op de plek des onheils aangetroffen en hij besluit daarvan gebruik te maken...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen