compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU

Skyscraper 3D

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Skyscraper 3D

Neve Campbell (Sarah Sawyer) en Dwayne Johnson (Will Ford)

Neve Campbell (Sarah Sawyer) en Dwayne Johnson (Will Ford)

Delen op facebook
Skyscraper 3D
Nederlandse première: 12-7-2018
Verenigde Staten, 2018, 103 min,

Als het hoogste flatgebouw ter wereld in brand vliegt, krijgt beveiliger Will Sawyer de schuld. Hij staat voor de bijna onmogelijke taak zijn in het flatgebouw opgesloten gezin te redden en de ware schuldigen op te sporen.

Skyscraper 3D trailer en bijzonderheden

Dit is de tweede keer dat regisseur Rawson Marshall Thurber en Dwayne Johnson samenwerken. De eerste keer was voor de komedie Central Intelligence (2016). Skyscraper is Thurbers eerste niet-komedie.

Trailer van Skyscraper 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Skyscraper 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/vKXpKyB5aGU/hqdefault.jpg2018-07-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dwayne Johnson levert tegenwoordig de ene actiehit na de andere af. Zo speelde hij in Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) en Rampage: Big Meets Bigger (2018). Neve Campbell is onder andere bekend van de Scream-horrorfilms.

Skyscraper 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Skyscraper 3D in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Legendary’s Skyscraper. Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt. Deze 3D actiethriller is geschreven en geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We're the Millers) en wordt geproduceerd door Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber en Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence). De uitvoerende producenten van Skyscraper zijn Dany Garcia (Baywatch, Ballers), Wendy Jacobson (San Andreas), Eric Hedayat (The Great Wall, Real Steel) en Eric McLeod (Kong: Skull Island, Pirates of the Caribbean-serie).

Productiemaatschappij: Flynn Picture Company, Legendary Entertainment, Seven Bucks Productions