compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 12 23-3 t/m 29-3
Film van de week!
MENU

Song to Song

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Song to Song

Delen op facebook
Song to Song
Nederlandse première: 4-5-2017
Verenigde Staten, 2017, 129 min,

De jonge muzikante Faye begint een relatie met de producer Cook in de hoop dat het haar carrière goed zal doen. Dan ontmoet ze BV, en ontdekt ze ware liefde. Ondertussen legt Cook het aan met een serveerster. Faye en BV blijven om elkaar heen draaien en hun relatie wil niet van de grond komen.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Song to Song trailer en bijzonderheden

Regisseur Terence Malick is tegenwoordig veel productiever dan vroeger. Zo zat er twintig jaar tussen Days of Heaven en The Thin Red Line. Sinds 2011 kwamen er echter vijf films van hem uit.

Trailer van Song to SongBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Song to Songhttps://i1.ytimg.com/vi/9QurTwUE_g8/hqdefault.jpg2017-05-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Terrence Malick heeft voor zijn nieuwe film een enorme sterrencast verzameld bestaande uit Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

Onze recensie ****0

(c) Cineart

Song to Song recensie

Terrence Malick heeft aangekondigd dat hij weer films met een script wil draaien. Met Song to Song sluit hij het hoofdstuk van het script- en narratiefloos filmmaken passend af. ...lees de volledige recensie

Song to Song - Bioscopen, Tijden & Tickets

Song to Song in de bioscoop

Synopsis distributeur

In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad.

De jonge, ambitieuze en onzekere Faye (Rooney Mara) legt het aan met muziekproducent Cook (Michael Fassbender), in de hoop dat dat haar carrière ten goede zal komen. Als ze BV (Ryan Gosling) ontmoet, ontdekt ze wat de liefde kan zijn. Maar het lukt niet Cook los te laten. Op zijn beurt verleidt Cook een serveerster (Natalie Portman) die toegang krijgt tot en worstelt met zijn exorbitant rijke en losgeslagen wereld. De potentiële geliefden draaien om elkaar heen, maar worden vooral met zichzelf geconfronteerd. Zijn ze wie ze denken te zijn? Worden ze wat ze hopen te worden? Als in een schilderij van Jeroen Bosch (volgens Variety) onthullen Terrence Malick en zijn acteurs onbevreesd de rafelranden van zichzelf terwijl de muziek van de festivals in Austin, Texas ze begeleid. En passant komen we, onder andere, Patti Smith, Lykke Li, Red Hot Chili Peppers en Iggy Pop tegen.
In Song to Song toont Terrence Malick (The Tree of Life, The Thin Red Line) een rock ‘n’ roll wereld van verleiding en verraad. Met een absolute sterrencast waaronder Ryan Gosling, Rooney Mara, Michael Fassbender, Natalie Portman en Cate Blanchett.

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Batrax Entertainment, Bro, Buckeye Pictures, Central Partnership, Cinéart, Film & TV House, FilmNation Entertainment, StudioCanal, Waypoint Entertainment