compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Spirits in the Forest

Pitch

In 2017/2018 trad Depeche Mode tijdens de Global Spirit Tour wereldwijd 115 keer op voor in totaal meer dan 3 miljoen fans. Deze nieuwe, visueel bijzondere film, geregisseerd door de bekroonde filmmaker en man die al lange tijd op artistiek vlak met de band samenwerkt, Anton Corbijn, geeft de energie en het spektakel weer van de optredens van de band tijdens de tour...
Delen op facebook
Spirits in the Forest
Verenigde Staten, 2019, 95 min,

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Spirits in the Forest trailer

Trailer van Spirits in the ForestBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spirits in the Foresthttps://i1.ytimg.com/vi/-ldu3SqE4II/hqdefault.jpg2019-11-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Spirits in the Forest - Bioscopen, Tijden & Tickets

Synopsis distributeur

In 2017/2018 trad Depeche Mode tijdens de Global Spirit Tour wereldwijd 115 keer op voor in totaal meer dan 3 miljoen fans. Deze nieuwe, visueel bijzondere film, geregisseerd door de bekroonde filmmaker en man die al lange tijd op artistiek vlak met de band samenwerkt, Anton Corbijn, geeft de energie en het spektakel weer van de optredens van de band tijdens de tour. Maar daarnaast wordt ook een blik gegund in hoe de muziek en optredens zijn verweven met het leven van de fans.

Via zeer emotionele verhalen van zes bijzondere Depeche Mode-fans, laat de film niet alleen zien hoe en waarom de populariteit en relevantie van de band gedurende hun carrière alleen maar is toegenomen; hij toont ook op unieke wijze op welke ongelooflijke manier muziek in staat is gemeenschappen te creëren, mensen helpt tegenslagen te overwinnen en contacten te leggen over de grenzen van taal, locatie, geslacht, leeftijd en omstandigheden heen.

Depeche Mode: SPIRITS in the Forest is een kunstzinnige en vakkundig gemonteerde film die veel meer biedt dan een doorsnee registratie van een concert. Het geheel verweeft magische muzikale optredens, gefilmd tijdens de laatste shows van de Global Spirit Tour in de beroemde Waldbühne ('Bostoneel') van Berlijn, met intieme documentairebeelden opgenomen in de woonplaatsen van fans overal ter wereld.

Productiemaatschappij: BBH entertainment, Columbia Records, Sony Music, Trafalgar Releasing

Cast & Regisseur