compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 1-12 t/m 7-12
Film van de week!
MENU

The Beguiled

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweld

Pitch van The Beguiled

Nicole Kidman (Miss Martha)

Nicole Kidman (Miss Martha)

Delen op facebook
The Beguiled
Nederlandse première: 7-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 94 min,

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een groep meisjes gescheiden van de buitenwereld in een internaat. Als er een gewonde soldaat (Colin Farrell) binnenkomt, wordt die buitenwereld pijnlijk zichtbaar en ontstaat er een gespannen seksuele sfeer. De rivaliteit tussen de meisjes neemt toe en neemt een onverwachte wending.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

The Beguiled trailer en bijzonderheden

Tijdens het filmfestival van Cannes ging regisseur Sofia Coppola naar huis met de prijs voor Beste Regisseur.

Trailer van The BeguiledBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Beguiledhttps://i1.ytimg.com/vi/7R9sfX7OUtM/hqdefault.jpg2017-06-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De nieuwe film van regisseur Sofia Coppola kent een topcast met Nicole Kidman, Elle Fanning, Kirsten Dunst en Colin Farrell.

The Beguiled - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Beguiled in de bioscoop

Wil je The Beguiled zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een groep meisjes gescheiden van de buitenwereld in een internaat. Als er een gewonde soldaat binnenkomt, wordt die buitenwereld pijnlijk zichtbaar en ontstaat er een gespannen seksuele sfeer. Van Sofia Coppola.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan.

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.

Productiemaatschappij: American Zoetrope, Focus Features, FR Productions, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Nicole Kidman

Miss Martha
Colin Farrell

Corporal McBurney
Sofia Coppola

Regisseur

Nieuws over The Beguiled