compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Beguiled

The Beguiled

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweld

drama

Pitch van The Beguiled
The Beguiled: Nicole Kidman (Miss Martha)
The Beguiled: Nicole Kidman (Miss Martha)
Delen op facebook
The Beguiled
Nederlandse première: 7-9-2017
Verenigde Staten, 2017, 94 min,
Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een groep meisjes gescheiden van de buitenwereld in een internaat. Als er een gewonde soldaat (Colin Farrell) binnenkomt, wordt die buitenwereld pijnlijk zichtbaar en ontstaat er een gespannen seksuele sfeer. De rivaliteit tussen de meisjes neemt toe en neemt een onverwachte wending.
trailer en bijzonderheden over The Beguiled
Tijdens het filmfestival van Cannes ging regisseur Sofia Coppola naar huis met de prijs voor Beste Regisseur.
Aanloop van The Beguiled
De nieuwe film van regisseur Sofia Coppola kent een topcast met Nicole Kidman, Elle Fanning, Kirsten Dunst en Colin Farrell.
BioscoopAgenda van The Beguiled

The Beguiled in de bioscoop

Wil je The Beguiled zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog wordt een groep meisjes gescheiden van de buitenwereld in een internaat. Als er een gewonde soldaat binnenkomt, wordt die buitenwereld pijnlijk zichtbaar en ontstaat er een gespannen seksuele sfeer. Van Sofia Coppola.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan.

The Beguiled is een beklemmende thriller van regisseur en scenarioschrijver Sofia Coppola (Lost in Translation, Marie Antoinette), gebaseerd op het boek A Painted Devil van Thomas Cullinan. Het verhaal speelt zich af tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog in 1864 in een meisjesinternaat in het Zuiden. De vrouwen, die in het huis wonen, leven afgeschermd van de buitenwereld – tot de dag waarop een gewonde soldaat (Colin Farrell) wordt aangetroffen, die vervolgens wordt binnengelaten om verpleegd te worden. Er ontstaat een seksueel geladen sfeer en door onderlinge dreigende rivaliteit tussen de vrouwen neemt het verhaal een onverwachte wending.