compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

The Hand

***00
Waardering: 3/5

Director's cut Eros segment The Hand

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch

In The Hand raakt Zhang Xiao in de Hong Kong van 1960 - na jarenlange trouwe dienst als leerling-kleermaker bij meester Jin - erotisch in de ban van courtisane mevrouw Hua wanneer hij haar maten komt opmeten voor een nieuwe jurk. Mevrouw Hua exploiteert de ontstane situatie, aangezien zij financieel het zwaar heeft.
Delen op facebook
The Hand
Nederlandse première: 10-6-2021
Frankrijk, Hong Kong, Italië, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2004, 56 min,

Bekijk bij:

meJane

The Hand trailer en bijzonderheden

Onderdeel La Mano (The Hand) van de omnibus-film Eros samen met Equilibrium van Steven Soderbergh en The Dangerous Thread of Things van Michelangelo Antonioni. Wong Kar-Wai's korte film werd als de sterkste bijdrage gezien en is verder ontwikkeld als een los staand geheel tijdens de restauratie van oud werk van Wong Kar-Wai in 2020, aangeduid als de Director's Cut.

Trailer van The HandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Handhttps://i1.ytimg.com/vi/WGMpcpwvPLo/hqdefault.jpg2021-05-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Wong Kar-wai maakte eerder In the Mood for Love (2000), Happy Together (1997) en Chungking Express (1994).
Actrice Gong Li was toen al een zeer gevestigde actrice met filmtitels als Farewell My Concubine (1993), The Story of Qiu Ju (1992), Raise the Red Lantern (1991), Ju Dou (1990) en Het Rode Korenveld (1987).

The Hand - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Hand in de bioscoop

Wil je The Hand zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Een leerling-kleermaker raakt bedwelmd met erotische gevoelens na zijn ontmoeting met de trouwe klant van meester-kleermaker Jin.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Gong Li speelt een mysterieuze courtisane die haar nieuwste kleermaker seksuele diensten verleent, opdat hij zich haar zal herinneren bij elke nieuw ontworpen jurk.

Wong Kar Wai's weelderig bijdrage aan de omnibusfilm Eros, waar ook Steven Soderbergh en Michelangelo Antonioni aan meewerkten. Een hypnotiserend verhaal over obsessie, onderdrukking en klassenverschillen in het Hongkong van de jaren zestig. Director's cut.

Productiemaatschappij: Block 2 Pictures, Cité Films, Delux Productions (in association with), Fandango, Jet Tone Production, Roissy Films, Solaris

Cast & Regisseur

Gong Li

Miss Hua (segment
Chen Chang

Zhang (segment
Feng Tien

Master Jin (segment
Jianjun Zhou

Hua's Lover - Zhao (segment
Robert Downey Jr.

Nick Penrose (segment