compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 7-7 t/m 13-7
Film van de week!
MENU

The Secret Life of Pets 2 3D

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van The Secret Life of Pets 2 3D

The Secret Life of Pets 2 3D filmstill

The Secret Life of Pets 2 3D filmstill

Delen op facebook
The Secret Life of Pets 2 3D
Nederlandse première: 5-6-2019
Frankrijk, Japan, Verenigde Staten, 2019, 86 min,

Max heeft zijn baasje Katie teruggevonden, maar nu is ze getrouwd en krijgt zij een kind. Max moet zijn draai weer vinden. Hij ontmoet nieuwe vriendjes, maar zijn oude vriendjes zijn er ook zoals kat Chloe, de hondjes Gidget, Mel en Duke, de cavia Norbert en het gestoorde konijntje Sneeuwbal.

The Secret Life of Pets 2 3D trailer en bijzonderheden

De stem van Rooster wordt ingesproken door Harrison Ford, die voor het eerst een animatiefilm inspreekt.
Patton Oswalt vervangt Louis C.K.— die in opspraak was geraakt door een #MeToo-affaire — als de stem van Max.

Trailer van The Secret Life of Pets 2 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Secret Life of Pets 2 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/99o8kdtJc2k/hqdefault.jpg2019-06-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Patton Oswalt sprak eerder de films in, zoals Ratatouille (2007) en "Teen Titans Go! To the Movies" (2018).
Van de makers van Despicable Me (2010), Despicable Me 2 (2013), Despicable Me 3 (2017) en "Hoe Tem Je Een Draak 3" (2019)..

The Secret Life of Pets 2 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Secret Life of Pets 2 3D in de bioscoop

Synopsis distributeur

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.

The Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn. Opnieuw volgen wij de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloe, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norbert en het schattige maar gestoorde konijntje Sneeuwbal. Geproduceerd door Chris Meledandri, de baas en oprichter van Illumination, samen met Janet Healy. Het scenario van Secret Life Of Pets 2 is net als het eerste deel geschreven door Brian Lynch (Minions) en de regie is wederom in handen van Chris Renaud (de Despicable Me-films, De Lorax en het Verdwenen Bos).

Productiemaatschappij: Illumination Entertainment, Universal Pictures (presents)

Cast & Regisseur