compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

western

Pitch van The Sisters Brothers
John C. Reilly (Eli Sisters)
John C. Reilly (Eli Sisters)
Delen op facebook
The Sisters Brothers
Nederlandse première: 25-10-2018
Frankrijk, Roemenië, Spanje, Verenigde Staten, 2018, 121 min,
Tijdens de goudkoorts in het Wilde Westen krijgen de broers Sisters de opdracht om de mysterieuze Hermann Kermit Warm op te sporen, de reis wordt alsmaar hachelijker en één van de broers krijgt existentiële twijfels.
trailer en bijzonderheden over The Sisters Brothers
The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt.
Aanloop van The Sisters Brothers
De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard Un prophète, De rouille et d'os.
De hoofdrollen zijn verdeeld over Joaquin Phoenix onder meer bekend van Walk the Line, Her, Gladiator; Jake Gyllenhaal, beroemd sinds Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain; en John C. Reilly, een vaste waarde in films sinds The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island.
BioscoopAgenda van The Sisters Brothers

The Sisters Brothers in de bioscoop

Wil je The Sisters Brothers zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Tijdens de goudkoorts in het Wilde Westen krijgen de broers Sisters de opdracht om de mysterieuze Hermann Kermit Warm op te sporen, de reis wordt alsmaar hachelijker.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d’Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d’Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).