compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Tree of Life

The Tree of Life

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

drama, familiefilm, fantasy

Pitch van The Tree of Life
Brad Pitt (Mr. O'Brien)
Brad Pitt (Mr. O'Brien)
Delen op facebook
The Tree of Life
Nederlandse première: 2-6-2011
Verenigde Staten, 2011,
Jack is opgegroeid met twee verschillende wereldbeelden. Zijn moeder brengt hem groot met veel liefde en wil hem beschermen tegen de buitenwereld. Zijn vader probeert zijn zoon juist klaar te stomen voor de harde buitenwereld. Deze jongen groeit op tot een volwassen man, hier gespeeld door Sean Penn.
trailer en bijzonderheden over The Tree of Life
De details over de film zijn lang geheimzinnig gehouden door de makers. Daardoor ontstonden er grote verwachtingen over de film die volgens sommige maar deels zijn ingelost. De film won een Gouden Palm op het Cannes festival van 2011.
Aanloop van The Tree of Life
Scenerioschrijver en regisseur Terrence Malick maakte eerder The Thin Red Line. Voor deze film kreeg hij een Oscarnominatie. Hij bestaat bekend om het feit dat hij in zijn lange carrière slechts vijf films maakte en dat hij nooit interviews geeft.
BioscoopAgenda van The Tree of Life

The Tree of Life in de bioscoop

Wil je The Tree of Life zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jack is opgegroeid met twee verschillende wereldbeelden. Zijn moeder brengt hem groot met veel liefde en wil hem beschermen tegen de buitenwereld. Zijn vader probeert zijn zoon juist klaar te stomen voor de harde buitenwereld.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen