compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The War With Grandpa

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van The War With Grandpa

Delen op facebook
The War With Grandpa
Nederlandse première: 16-9-2020
Verenigde Staten, 2018, 98 min,

Als opa bij Peter komt wonen lijkt dat eerst gezellig, totdat opa zijn kamer inpikt en Peter naar de spookachtige zolder moet verkassen. Dat betekent oorlog.

Bekijk bij:

meJane

The War With Grandpa trailer en bijzonderheden

Deze film is uitgesteld door productiebedrijf 'The Weinstein Company'. De nieuwe datum is nog niet bekend. Verder is 'The War With Grandpa' de tweede film met Robert De Niro waarvan de titel het woord 'grandpa' bevat. De andere film is Dirty Grandpa uit 2016.

Trailer van The War With GrandpaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The War With Grandpahttps://i1.ytimg.com/vi/-VDSP3gh8A4/hqdefault.jpg2020-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Oakes Fegley is bekend van Wonderstruck (2017) en Pete's Dragon (2016).
Uma Thurman en Christopher Walken speelden al eerder een keer samen in een film: dat was Pulp Fiction (1994). Robert De Niro speelde met Thurman samen in Mad Dog and Glory(1993) en met Walken in The Deer Hunter (1978) en "Mistress" (1992).
Regisseur Tim Hill is als filmmaker vooral bekend van de The SpongeBob SquarePants Movie en de serie.

The War With Grandpa - Bioscopen, Tijden & Tickets

The War With Grandpa in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The War With Grandpa zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Peter (Oakes Fegley) verheugt zich erop dat opa (Robert de Niro) bij hem komt wonen. Maar hij is minder blij als blijkt dat hij zijn kamer met hem moet delen. Ook met Christopher Walken en Uma Thurman.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

The War With Grandpa is een hilarische komedie in de stijl van Home Alone voor de hele familie met Robert de Niro (The Irishman, The Intern), Oaks Fegley, Christopher Walken (Catch me If You Can) en Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction).

Wat zou jij doen als je jouw slaapkamer zou moeten afstaan aan niemand minder dan je eigen opa? Dit overkomt de tienjarige Peter (Oaks Fegley) omdat zijn opa Jack (Robert de Niro) noodgedwongen bij de familie intrekt. Peter wil zijn slaapkamer koste wat kost terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in. Een race tegen de klok, waarbij alle streken uit de kast worden getrokken. Lukt het Peter om zijn slaapkamer terug te krijgen? The War With Grandpa is een hilarische komedie in de stijl van Home Alone voor de hele familie met Robert de Niro (The Irishman, The Intern), Oaks Fegley, Christopher Walken (Catch me If You Can) en Uma Thurman (Kill Bill, Pulp Fiction).

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Chapman/Leonard Studio Equipment, Diamond Films, Dimension Films, Emmett/Furla/Oasis Films (EFO Films), Flexibon Films, Marro Films, TRI G

Cast & Regisseur

Nieuws over The War With Grandpa