compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Timeline

Timeline

**1/200
Waardering: 2.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, fantasy, science fiction, thriller

Pitch van Timeline
Timeline 1
Timeline 1
Delen op facebook
Timeline
Nederlandse première: 25-3-2004
Verenigde Staten, 2003, 115 min,
Een groep onderzoekers komt vast te zitten in de Middeleeuwen, tijdens een poging om hun professor terug te halen. Zouden ze zich lang genoeg weten te redden in het Frankrijk van de 14e eeuw?
bijzonderheden over Timeline
Naar het gelijknamige boek van Michael Crichton, die ook Jurassic Park Schreef. De slag om Castlegard heeft in werkelijkheid nooit plaatsgevonden. 'Timeline' - budget: 80 miljoen dollar - is Kruistocht in Spijkerbroek, Floris en Sjakie en de Chocoladefabriek in één.
Aanloop van Timeline
Richard Donner regisseerde ook Lethal Weapon. Paul Walker was te zien in 2 Fast 2 Furious (2003). Gerard Butler speelde eerder in Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life (2003). Billy Connolly speelde een rol in The Last Samurai (2003).
Recensies van Timeline
BioscoopAgenda van Timeline

Timeline in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Timeline zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een groep onderzoekers reist terug naar de Middeleeuwen om hun professor te redden. Maar dan kunnen ze zelf niet meer terug...Meer films op DVD / BR

DVD algemeen