compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Tom & Jerry (NL)

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarg

Pitch van Tom & Jerry (NL)

Delen op facebook
Tom & Jerry (NL)
Nederlandse première: 9-6-2021
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2021, 101 min,

In Tom and Jerry trekt Jerry Mouse in het chicste hotel van de stad op de vooravond van de bruiloft van de eeuw. De overspannen wedding-planner huurt Tom Cat in om de ongenode gast te verwijderen uit het hotel. Een chaotische strijd breekt aan. De bruiloft staat op het spel, de baan van de wedding-planner, maar het hele voortbestaan van het hotel staat op het spel.

Tom & Jerry (NL) trailer en bijzonderheden

De film bevat grappen uit eerdere Tom and Jerry-tekenfilms:
• de grap van Jerry die Tom in het oog steekt, komt uit Mouse Trouble (1944)
• de prop met de vislijn komt uit Cat Fishin' (1947)
• Tom die piano speelt komt uit The Zoot Cat (1944).
Vanwege de uitbraak van COVID-19 werkte de postproductieploeg vanuit huis.

Trailer van Tom & Jerry (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Tom & Jerry (NL)https://i1.ytimg.com/vi/_K61dxPZzZ0/hqdefault.jpg2021-01-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film bevat archiefopnamen van William Hanna, die al het originele gekrijs, geschreeuw, hijgde, gegil, gehuil en geschreeuw voor Tom en Jerry deed dat te horen was in de originele tekenfilms van 1942 tot 1957. Het is dezelfde techniek die eerder werd gebruikt in "Snoopy En De Peanuts: De Film" (2015), waar al het gekrijs, geschreeuw, hijg, gegil, gehuil en geschreeuw van Snoopy werd gemaakt door Bill Melendez in de originele tekenfilms van 1965 tot 2000 (inclusief films, tv-series en tv-specials).

Dit is de eerste bioscoopfilm van Tom en Jerry die is gemaakt zonder de oorspronkelijke makers William Hanna en Joseph Barbera, die respectievelijk in 2001 en 2006 stierven.

Tom & Jerry (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Tom & Jerry (NL) in de bioscoop

Wil je Tom & Jerry (NL) zien? Koop of huur de film hier:



Er ontstaat een chaotische strijd tussen Jerry Mouse, die zijn toevlucht heeft gezocht in het Royal Gate Hotel, en Tom Cat, die is ingehuurd om hem weg te jagen voordat de dag van een grote bruiloft aanbreekt.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De strijd tussen twee van de bekendste rivalen laait weer op in Tom & Jerry van regisseur Tim Story.

Als Jerry op de avond voor ‘de bruiloft van de eeuw’ in het chicste hotel van New York trekt, huurt de wanhopige bruiloftsplanner Tom in om van hem af te komen. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel en haar carrière te ruïneren. Maar al snel doet zich een nog groter probleem voor: een verduiveld ambitieuze hotelmedewerker heeft het op ze alle drie gemunt. Tom en Jerry’s nieuwe avontuur op het witte doek is een verbluffende combinatie van klassieke animatie en live-action. De twee wagen zich op nieuw terrein en worden gedwongen tot iets ondenkbaars… ze moeten samenwerken!

Productiemaatschappij: Hanna-Barbera Productions, Keylight Productions, Lin Pictures, The Story Company, Turner Entertainment, Warner Animation Group, Warner Bros. Animation

Cast & Regisseur

Ken Jeong

Chef Jackie
Chelsea Li

Hotel Bar Guest (uncredited)
Tim Story

Regisseur