compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Van god los

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Van god los

Tygo Gernandt (Maikel Verheije)

Tygo Gernandt (Maikel Verheije)

Delen op facebook
Van god los
Nederlandse première: 1-10-2013
Nederland, 2003, 83 min,

Stan en Maikel raken bij een roofoverval in paniek en vermoorden het slachtoffer. Hierdoor raken ze dieper in de misdaad verzeild en worden huurmoordenaars voor topcrimineel Osman. Wanneer Maikel's vriendin Anna haar mond voorbijpraat en de politie hen begint te verdenken draait Maikel helemaal door. Anna raakt in paniek en probeert Stan, die gevoelens voor haar heeft, te gebruiken om te vluchten. Uiteindelijk staat hij voor een onmogelijke keuze: zijn vriendschap met Maikel of zijn liefde voor Anna.

Bekijk bij:

Van god los trailer en bijzonderheden

Dit speelfilmdebuut van regisseur Pieter Kuijpers won drie belangrijke Gouden Kalveren op het Nederlands Film Festival 2003: beste regie, beste scenario en beste acteur (Tygo Gernandt). De film is genspireerd op het waargebeurde verhaal van de 'Bende van Venlo', die begin jaren '90 veel opschudding veroorzaakte. In de bende hadden twee tieners een leidende rol. Ze werden in 1994 veroordeeld voor zeven moorden. Politie en justitie verdachten hen ervan meer dan veertig mensen te hebben gedood.

Trailer van Van god losBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Van god loshttps://i1.ytimg.com/vi/Q8jq6qjsBlM/hqdefault.jpg2013-10-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Pieter Kuijpers (1968) studeerde Theater, Film- en Televisiewetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Samen met Marcel Visbeen is hij de oprichter van Pupkinfilm. Ook is hij actief als scenarist en regisseerde hij de korte film "Darkling" (1995), commercials, televisieseries en de speelfilm De Ordening.

Recensies van Van god los

Van god los - Bioscopen, Tijden & Tickets

Van god los in de bioscoop

Wil je Van god los zien? Koop of huur de film hier:Stan en Maikel raken bij een roofoverval in paniek en vermoorden het slachtoffer. Hierdoor raken ze dieper in de misdaad verzeild en worden huurmoordenaars voor topcrimineel Osman.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: BNN TV (in co-production with), IDTV Film (presents), Rinkel Film & TV Productions BV (presents)

Cast & Regisseur

Tygo Gernandt

Maikel Verheije
Huub Stapel

Herbert Meijer
Angela Schijf

Anna Sprengers
Frits Lambrechts

Dhr. van de Velde

Nieuws over Van god los