compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Western Stars

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Western Stars

Delen op facebook
Western Stars
Nederlandse première: 17-11-2019
Verenigde Staten, 2019, 83 min,

Een live concert optreden van Bruce Springsteen waarbij hij nummers zingt van zijn album 'Western Stars'.

Bekijk bij:

NETFLIXAmazon Prime Video

Western Stars trailer en bijzonderheden

Western Stars is genomineerd voor twee awards: de 'Best Muziek Documentaire' award en voor 'Beste Verhaal' bij de Critics' Choice Documentary Awards.

Trailer van Western StarsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Western Starshttps://i1.ytimg.com/vi/FrGAnCZr2rs/hqdefault.jpg2019-09-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Thom Zimny heeft samen met Bruce Springsteen zelf de film geregisseerd. Voorheen regisseerde Zimny vooral korte video's en een paar andere documentaires, waaronder 'The Gift: The Journey of Johnny Cash' (2019) en 'The Ties That Bind' (2015).

Western Stars - Bioscopen, Tijden & Tickets

Western Stars in de bioscoop

Wil je Western Stars zien? Koop of huur de film hier:


NETFLIX Amazon Prime Video

Een live concert optreden van Bruce Springsteen waarbij hij nummers zingt van zijn album 'Western Stars'.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Warner Bros. Pictures Nederland brengt de filmversie van Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen, eenmalig in de bioscoop op zondag 17 november 2019.

Warner Bros. Pictures Nederland brengt de filmversie van Western Stars, het nieuwste album van Bruce Springsteen, eenmalig in de bioscoop op zondag 17 november 2019. De voorverkoop start op de 70ste verjaardag van ‘The Boss’, maandag 23 september 2019, via de reguliere voorverkoopadressen. Met Western Stars, het eerste studioalbum van Springsteen in vijf jaar, slaat de legendarische singer-songwriter een nieuwe weg in, waarbij hij echter zijn roots niet vergeet. De documentaire behandelt de thema's liefde en verlies, eenzaamheid, familie en de onverbiddelijk voortschrijdende tijd. De film roept het beeld op van het Amerikaanse Westen - zowel het mythische Westen als de harde werkelijkheid - en vertelt met archiefbeelden, muziek en Springsteen’s persoonlijke bespiegelingen het verhaal van Western Stars.

Productiemaatschappij: Warner Bros. Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Western Stars