compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
Film van de week!
MENU

Yab Yum

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Yab Yum

Yab Yum filmstill

Yab Yum filmstill

Delen op facebook
Yab Yum
Nederlandse première: 25-2-2021
Nederland, 2020, 75 min,

Documentaire over Yab Yum, ooit het bekendste bordeel van Amsterdam. Het is jaren geleden gesloten omdat het steeds meer werd gebruikt voor criminele activiteiten.

Bekijk bij:

Cinemember

Yab Yum trailer en bijzonderheden

Regisseur Anna van 't Hek - dochter van cabaretier Youp van 't Hek - bezocht ooit het gebouw toen het als museum diende, maar niets van de gloriedage was nog te vinden, ze besloot toen ex-medewerkers en bezoekers te interviewen op gereconstueerde interieurs van de seks-club.
Het gezin Van 't Hek heeft lange tijd in de buurt van Yab Yum gewoond.

Trailer van Yab YumBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Yab Yumhttps://i1.ytimg.com/vi/Q0X7Z4Jxr7Y/hqdefault.jpg2021-02-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Anna van 't Heks maakte de documentaire voor "Badr" (2019), maar werd pas daarna uitgebracht.

Yab Yum - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yab Yum in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Yab Yum zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember

Documentaire over Yab Yum, ooit het bekendste bordeel van Amsterdam. Het is jaren geleden gesloten omdat het steeds meer werd gebruikt voor criminele activiteiten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Yab Yum vertelt het verhaal van ’s werelds meest iconische bordeel. Van de gloriedagen tot de ondergang. Een intiem portret van de lust, geheimen en onvermijdelijke criminaliteit die achter gesloten deuren plaatsvond.

Yab Yum vertelt het verhaal van ‘s werelds meest legendarische bordeel dat gedoemd was ten onder te gaan. Meer dan tien jaar geleden werd Yab Yum gedwongen haar deuren te sluiten, nadat de exclusieve club werd overgenomen door het criminele circuit. De mensen die ooit de harde kern van de club vormden, kijken nu met een nostalgische blik terug op deze iconische jaren. Levendig vertellen ze hun verhalen – zowel extravagant als pijnlijk – en nemen ze ons mee terug naar de plek waar alles kon wat God verboden heeft.

Productiemaatschappij: Halal

Cast & Regisseur