compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 19-11 t/m 25-11
Film van de week!
MENU

Yo soy así

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Over de teloorgang van een Barcelonese nachtclub waar oude travestieten (transformistas) het publiek vermaken met smartlappen over verloren liefdes.
Delen op facebook
Yo soy así
Nederland, 2001, 97 min,

bijzonderheden

De zogeheten 'transformistas' treden op in La Bodega Bohemia, het laatste cafe cantante van de stad, gelegen in Barcelona's Chinatown.
Met Yo soy así' sluit Sonia Herman Dolz haar trilogie af over mensen die van hun kunst een levensstijl hebben gemaakt. De andere delen zijn Romance de Valentía (over de kunst van het stierenvechten) en Lágrimas Negras.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sonia Herman Dolz (Spanje, 1962) werd aan de Haagse Vrije Academie geschoold door Frans Zwartjes, maakte enkele korte films en lange documentaires en werkt tevens als programmamaakster voor de televisie.

Recensies van Yo soy así

Yo soy así - Bioscopen, Tijden & Tickets

Yo soy así in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Yo soy así zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Over de teloorgang van een Barcelonese nachtclub waar oude travestieten het publiek vermaken met smartlappen over verloren liefdes.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Pieter van Huystee Film & TV