compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
WEB | mobiel
Aladdin - Film van de week!
MENU

Brugklas - de tijd van m'n leven

***1/20
Waardering: 3.5/5

Nieuws over de film Brugklas - de tijd van m'n leven

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

drama, familiefilm, komedie, romantiek

Nieuws over Brugklas - de tijd van m'n leven
Julian Moon Snijder en Vincent Visser © 20§9 Just Film

Gouden Film voor Brugklas - de tijd van m'n leven

28-2-2019 De film Brugklas - de tijd van m'n leven is bekroond met een Gouden Film — de scripted reality jeugdfilm — heeft 100.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Hoofdrolspelers Julian Moon Snijder en Vincent Visser werden verrast met de award in de Kanarie Club, Amsterdam.

TV-serie Brugklas krijgt eigen bioscoopfilm

20-10-2018 De veelgeprezen TV-serie Brugklas krijgt begin 2019 een eigen bioscoopfilm met als titel Brugklas - de tijd van m'n leven. Onder anderen Niek Roozen, May Hollermann en Britt Scholte zullen te zien zijn in de nieuwe film.

Synopsis distributeur
Brugklas – De tijd van m’n leven gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?