compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 13 26-3 t/m 1-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mind My Mind > Nieuws
Mind My Mind

Nieuws over de film Mind My Mind

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruik

Nieuws over Mind My Mind

Shortcutz: Short But Sweet

9-2-2020 Na enkele weken afwezigheid zijn we er weer met onze wekelijkse Short of the Week in samenwerking met Shortcutz Amsterdam. De keuze deze week is gevallen op SHORT BUT SWEET van Junaid Chundrigar, de film was genomineerd voor Best Animation voor de Shortcutz Awards.

Still uit MIND MY MIND

Korte animatiefilm bekroond met Kristal

4-2-2020 De half uur durende animatiefilm Mind My Mind heeft meer dan 10.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken en heeft daarmee de Kristallen Film-status behaald. MIND MY MIND is de eerste zelfstandig geprogrammeerde korte film die de Kristallen Film Award in ontvangst neemt.

Still uit Mind My Mind © 2019 Periscoop Films

UPDATE: MIND MY MIND in de bioscoop

26-12-2019 Mind My Mind — de handgetekende Nederlandse animatie over autisme die naar een Oscar dingt — is vanaf 16 januari in de bioscoop te zien. Tegelijkertijd wordt het on-demand platform PopUp Film gelanceerd waarde film ook te zien is.

Deel van poster Mind my Mind

Nijmeegse haalt Shortlist Oscars

18-12-2019 De short list voor de Oscars 2020 voor technische categorieën, documentaires, animaties en buitenlandse films is bekend. De animatiefilm Mind My Mind van de Nederlandse Floor Adams is geselecteerd. De Spaanse Dolor y gloria is geselecteerd voor Beste Buitenlandse film.


Cast & Regisseur