compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > Raging Bull > Nieuws
Raging Bull

Nieuws over de film Raging Bull

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Nieuws over Raging Bull

Tom Holland stars as Spider-Man in Columbia Pictures' SPIDER-MAN?: HOMECOMING., ©2017 CTMG, Inc. All rights reserved.  **ALL IMAGES ARE PROPERTY OF SONY PICTURES ENTERTAINMENT INC. FOR PROMOTIONAL USE

Speelweek 27: nieuw in de bioscoop!

5-7-2017 Het is weer gezellig in de bioscoop! Er komen een hoop nieuwe films uit en ook worden er films van Martin Scorsese opnieuw uitgebracht. De film van de week is Spider-Man: Homecoming.

Robert de Niro in Taxi Driver

Eye krijgt Martin Scorsese expositie

21-2-2017 Het Eye Film Instituut gaat per 25 mei een expositie inrichten over het leven en werk van regisseur Martin Scorsese. De expositie was eerder te zien in Berlijn, Parijs, Melbourne en New York.

TV-tip: Raging Bull. 21:55, CANVAS

30-5-2016 Intense, overweldigende en genadeloze biografie van de Amerikaanse bokskampioen Jake La Motta die thuis evenzeer de beest uithangt als in de ring. La Motta mishandelt zijn vrouw en vliegt zijn broer Joey naar de keel als hij in zijn paranoïde waan vermoedt dat Joey naar bed gaat met Vicky, zijn beeldschone tweede vrouw.

Rob Marshall beste speelfilmregisseur 2002

3-3-2003 Rob Marshall is zaterdagavond door het Directors Guild of America uitgeroepen tot beste speelfilmregisseur 2002. Hij ontving de prijs voor zijn debuutfilm 'Chicago'.

Kamerling maakt Hollywood-debuut

2-11-2002 De Nederlandse acteur Antonie Kamerling maakt binnenkort zijn Amerikaanse debuut in het vierde deel van 'The Exorcist'. Dat heeft zijn agent in Londen zaterdag bevestigd.