compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 17-1 t/m 23-1
WEB | mobiel
Mary Queen of Scots
MENU

Broeders

****0
Waardering: 4/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Broeders

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, filmhuis

Wil je Broeders zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 50 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Twee Marokkaans-Nederlandse broers gaan op zoek naar hun jongste broer, die naar Syrië is afgereisd om te helpen in de oorlog maar vermist is geraakt. Langzaam maar zeker worden ook zij bij de Syrische oorlog betrokken.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In Broeders reizen Hassan (Achmed Akkabi) en Mourad (Walid Benmbarek) naar Syrië om hun jongste broer Yasin (Bilal Wahib) te zoeken.

Wanneer Yasin El Amrani na een periode van vrijwilligerswerk in een vluchtelingenkamp in Jordanië spoorloos verdwijnt in de oorlogshel van Syrië, maakt zijn familie in Nederland zich grote zorgen. Zijn oudere broers, tegenpolen stand up-comedian Hassan en militair Mourad, besluiten hun broertje zelf op te sporen en hem mee terug te brengen. Terwijl Hassan en Mourad met minimale voorbereiding of aanknopingspunten de levensgevaarlijke tocht ondernemen, worden de broers in dit drama geconfronteerd met hun eigen vooroordelen en beperkingen. Zal dit de broers, ondanks de confrontatie met de gruwelijkheden van de oorlog, dichter bij elkaar brengen, of heeft de oorlog onherstelbare wonden geslagen? Broeders is geregisseerd door Hanro Smitsman. Het scenario is geschreven door Marc Linssen, Roeland Linssen, Alma Popeyus en Hein Schu?tz. De film is geproduceerd door Corrino Drama, in co-productie met BNNVARA en met steun van het CoBO.