compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 4-6 t/m 10-6
Film van de week!
MENU
An Inconvenient Truth

Meningen over de film An Inconvenient Truth

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Geef ook je mening over An Inconvenient Truth

3 Meningen over An Inconvenient Truth

Petra2
Petra2
11-4-2007

"Boeiend van het begin tot het eind."
Gezien in: Kinepolis Emmen, Emmen d.d. 11-4-2007

Als u zich óók zorgen maakt over het milieu of wanneer u denkt dat het allemaal wel meevalt of dat er toch niets meer aan te doen is: ga naar An Inconvenient Truth. Een van het begin tot het eind boeiende en overtuigende film, die u beslist gezien moet hebben. De gemeente Emmen gaf 3 euro subsidie op het kaartje, maar ook zónder die korting was ik beslist gaan kijken.

Waardering:  *****

Timbo123
Timbo123
27-3-2007

"An inconvenient Lie"

mooie en typische amerikaanse presentatieonderzoek, maar helaas van alle leugens en zelfverheerlijking. Ook hoe hij andere (tegen)onderzoeken cynisch verwerpt is zeer onprofessioneel. Los daarvan nog het gigantische verbruik van energie door Gore zelf. Laat je niet misleiden door het schetsen van dit doomscenario, want een klimaatvoorspelling kan de mens nog niet. Veels te complex geheel. Hetgeen al 3,5 miljard voorkomt in extremere mate dan nu! Geniet van het weer! of wil je ijsberen!?!?

Waardering:  00000

sinterklaas_
sinterklaas_
28-2-2007

"An Inconvenient Truth .... Gore"
Gezien in: Louis Hartlooper Complex, Utrecht d.d. 28-2-2007

Niet over de film, hoewel?
Telegraaf wo 28 feb 2007, 05:30
Milieuactivist Gore vreet zelf energie
door onze correspondent
NEW YORK - Oscarwinnaar Al Gore, momenteel 's werelds bekendste activist tegen het broeikaseffect, gebruikt zelf tweeën-twintig keer zoveel energie als de gemiddelde Amerikaan.

Een lobbygroep uit Tennessee wist de hand te leggen op de energienota's van de oud-vicepresident. Hieruit blijkt dat hij ook na het uitkomen van zijn film 'An Inconvenient Truth', waarin hij oproept tot het zuinig omspringen met energie, zelf meer stroom en gas is gaan gebruiken. Gore joeg er vorig jaar 220.000 kilowattuur stroom doorheen.

Waardering:  ***00


Cast & Regisseur