compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 34 22-8 t/m 28-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > In Bruges > Meningen

In Bruges

****0
Waardering: 4/5

Meningen over de film In Bruges

Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

drama, komedie, misdaad

Widestill In Bruges
Widestill In Bruges
Recensies van In Bruges
Geef ook je mening over In Bruges
4 Meningen over In Bruges
kipje
kipje
14-8-2008

"Brugge, een roes en two smokkin' barrels"
Gezien in: LUX, Nijmegen d.d. 12-7-2008

Colin Farrel is een maffe acteur, hij speelt vaak de lefgozertje en telkens weer anders. Deze keer is hij een stuntelige huurmoordenaar die verplicht Londense penose moet ontvluchten. Hij is niet zo stoer als hij denkt dat hij is en als een verwend jochie op vakantie laat hij zich door Brugge voeren.
Hij torst een zwaar geheim met zich mee en al spoedig komt er scheuren in zijn stoere imago en dan is er ook nog een mooie vrouw in Brugge.

Waardering:  ****0

jacobgalama
jacobgalama
4-8-2008

"Grote shit"
Gezien in: Louis Hartlooper Complex, Utrecht d.d. 2-8-2008

Werkelijk alles is fout aan deze film; het acteren is beroerd, de Nederlandse actrice ontstijgt het soap-niveau niet, de dialogen kloppen niet, de humor is halfslachtig, dus niet om te lachen, ook niet achteraf, het verhaal en de karakters zijn totaal ongeloofwaardig, zelfs als ze komisch bedoeld zijn, en ook de muziek klopt van geen kanten. Bizar dat zoveel amateurisme in één film gestopt kan worden. Ik denk dat de producers goed ziek zijn van deze flop. Ik denk ook dat Martin McDonagh`s eerste tevens zijn laatste bioscoopfilm was. Floortje Smit heeft de film blijkbaar nog niet gezien, of zij was onder invloed tijdens het kijken.

Waardering:  00000

streek
streek
7-7-2008

"Drama"

Wat een beroerde film zeg, en ook echt superslecht geacteerd van Colin Farrell, zijn gezichtsuitdrukkingen in de hele film zijn echt ZO nep! het had een leuke film kunnen zijn, maar dit was echt drama!

Waardering:  00000

ElBean
ElBean
6-5-2008

"Humor in Brugge"
Gezien in: Tivoli en Cinema, Leeuwarden d.d. 6-5-2008

Dit keer in de sneak preview een juweeltje. Heerlijke engelse humor over eer en geweten van twee killers. Doodgaan in Brugge, kan er iets ergers zijn?
Brugge zal nooit meer hetzelfde zijn na deze film.

Waardering:  ****0