compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > The Women in première in Leiden

The Women in première in Leiden

Leids Film Festival sluit af met galapremière

2-11-2008 : Het festival werd op vrouwelijke wijze afgesloten met de galapremière van The Women, het regiedebuut van Diane English. Op de rode loper waren uitsluiten BND'ers (Bekende Nederlandse Dames) welkom.

Delen op facebook

Voor de derde keer werd het Leids Film Festival georganiseerd in de Leidse bioscopen, musea, en culturele- en poppodia. Het festival richtte zich dit jaar met themaprogramma's op onder meer Rusland en Japan.

De première van The Women werd georganiseerd samen met distributeur Independent Films en het magazine Glossy in het Trianon theater. In tegenstelling tot andere premières mochten nu alleen vrouwelijke BN'ers op de rode loper verschijnen. Onder meer zwemster Inge de Bruijn, actrices Jessica Mendels en Christine van Stralen en Veronica-presentatrice Suzanne de Jong.

The Women zal vanaf 27 november te zien zijn in de Nederlandse bioscopen, niet zelden in combinatie met een ladies night evenement. De film met hoofdrollen van Meg Ryan, Annette Bening en Eva Mendes gaat over een groep roddelende, rijke vrouwen, die de meeste tijd doorbrengt in schoonheidssalons. Als Mary's man wordt ingepalmd door Crystal wordt dit het schandaal van de dag. Mary laat zich echter niet zomaar opzij zetten.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.