compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > A Rainy Day in New York

A Rainy Day in New York

Voor alle leeftijden

komedie

Pitch van A Rainy Day in New York
Twee jongeren arriveren in New York om in de stad een weekeinde door te brengen. Hun bezoek wordt geplaagd door slecht weer en een serie avonturen.
Delen op facebook
A Rainy Day in New York
Nederlandse première: 29-8-2019
Verenigde Staten, 93 min,
trailer en bijzonderheden over A Rainy Day in New York
Onduidelijkheid over premièredatum van deze film.

Door de MeToo-beweging kreeg een zaak uit 1992 tegen Woody Allen weer aandacht, waarna meerdere cast-leden zich distantieerden van de regisseur en hun gage aan goede doelen gaven.
Aanloop van A Rainy Day in New York
Acteur Timothée Chalamet wordt gezien als één van de veelbelovende acteurs van 2018, na succesvolle rollen in Men, Women & Children (2014), Interstellar (2014), Lady Bird (2017) en Call Me by Your Name (2017).
Rebecca Hall werkte eerder samen met Woody Allen, in de film Vicky Cristina Barcelona (2008).
BioscoopAgenda van A Rainy Day in New York

A Rainy Day in New York in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Synopsis distributeur
Een romantische komedie over een jong stel wiens romantische trip naar New York een andere wending neemt dan ze hadden verwacht.

A Rainy Day In New York is Woody Allens vijftigste film als regisseur en scenarist. Met een sterrencast bestaande uit o.a. Timothée Chalamet, Elle Fanning, Selena Gomez, Jude Law, Diego Luna en Liev Schreiber, vertelt de romantische komedie het verhaal van een jong stel dat zich verheugt op een speciaal weekend in New York, weg van de universiteit waar ze allebei studeren. Maar dan verandert hun weekend in een ingewikkelde puinhoop. De film is de derde samenwerking tussen Allen en de vermaarde, met een Oscar bekroonde cameraman Vittorio Storaro.