compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Endless

**000
Waardering: 2/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Endless

Endless filmstill

Endless filmstill

Delen op facebook
Endless
Nederlandse première: 24-9-2020
Verenigde Staten, 2020, 95 min,

In Endless zijn Riley en Chris zijn smoorverliefd en zitten in het laatste jaar van de middelbare school, wanneer een tragisch ongeluk de twee van elkaar scheidt. Riley geeft zichzelf de schuld en Chris is dolende. Wanneer het de twee lukt om contact met elkaar te maken, staan ze voor een moeilijke beslissing.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Endless trailer en bijzonderheden

Zowel Famke Jansen en Alexandra Shipp hebben in live-action X-Men-films gespeeld, maar dit is de eerste keer dat zij samen spelen in één film.
De producenten van deze film hebben ook A Star Is Born geproduceerd.

Trailer van EndlessBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Endlesshttps://i1.ytimg.com/vi/VR-0KmASxAg/hqdefault.jpg2020-09-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Scott Speer maakte eerder Step Up 4 Miami Heat (2012), "Step Up All In" (2014) en Midnight Sun (2018).
Alexandra Shipp is bekend van X-Men: Dark Phoenix (2019), Shaft (2019) en Love, Simon (2018).
Nicholas Hamilton is bekend van It (2017) en The Dark Tower (2017).

Endless - Bioscopen, Tijden & Tickets

Endless in de bioscoop

Wil je Endless zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Riley en Chris zijn verliefd en op de middelbare school. Dan gebeurt een tragisch auto-ongeluk en Riley (Alexandra Shipp) geeft zichzelf de schuld van de dood van haar vriendje. Chris is dolende en maakt contact met Riley.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Chris en Riley hebben net eindexamen gedaan en zijn smoorverliefd op elkaar. Op het oog zijn ze heel verschillend. Chris sleutelt het liefst de hele dag aan zijn motorfiets, Riley is juist heel ambitieus en kan niet kiezen tussen een carrière als advocaat en een toekomst als kunstenaar. Chris vindt dat ze voor de kunst moet gaan. Wanneer het bericht komt dat Riley door de universiteit is toegelaten tot de rechtenstudie, durft ze dat in eerste instantie niet aan Chris te vertellen. Tijdens een feestje komt Chris er toch achter en als Riley hem met de auto naar huis brengt, krijgt het stel er ruzie over. In het tumult verliest Riley de macht over het stuur, het resultaat is een heftig ongeluk waarbij Chris om het leven komt. Riley voelt zich vreselijk schuldig, Chris zit vast in een wereld tussen leven en dood. Wonderbaarlijk genoeg ontdekken de twee een manier om toch met elkaar in contact te komen.

Productiemaatschappij: Film House Germany, Ingenious Media (presents), Minds Eye Entertainment, Rapid Farms Productions, Summerstorm Entertainment, Thunder Road Pictures

Cast & Regisseur

Alexandra Shipp

Riley Jean Stanheight
Nicholas Hamilton

Chris Douglas
Famke Janssen

Lee Douglas
Ian Tracey

Richard
Scott Speer

Regisseur