compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Judy

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Judy

Renée Zellweger (Judy Garland)

Renée Zellweger (Judy Garland)

Delen op facebook
Judy
Nederlandse première: 14-11-2019
Verenigd Koninkrijk, 118 min,

De legendarische performer Judy Garland gaat in de winter van 1968 naar Londen om daar te stralen in uitverkochte concerten. Wanneer ze een leverontsteking kreeg werd haar grootste hobby afgepakt, zingen.

Bekijk bij:

meJaneNETFLIX

Judy trailer en bijzonderheden

Renée Zellweger heeft een jaar lang bij zangcoach Eric Vetro gelopen voordat ze begonnen met het opnemen, ze heeft vier maanden gerepeteerd met muzikaal directeur Matt Dunkley om haar zang te beheersen.

Renée Zellweger werd geboren in hetzelfde jaar dat Judy Garland stierf: 1969.

Renée Zellweger heeft haar eerste soloalbum uitgebracht in september 2019 ze zingt de liedjes van Judy Garland. De film heeft Hollywood Film Award gewonnen.

Trailer van JudyBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Judyhttps://i1.ytimg.com/vi/q3hdoPgSNlI/hqdefault.jpg2019-06-25
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rupert Goold is de regisseur van de film. Je kan Rupert Goold ook kennen van 'True Story' (2015) en van'King Charles'(2017). De hoofdpersoon van de film is Renée Zellweger ook wel bekent van Bridget Jones's Diary (2001) en van What If (2019).

Judy - Bioscopen, Tijden & Tickets

Judy in de bioscoop

Wil je Judy zien? Koop of huur de film hier:


meJane NETFLIX

De legendarische performer Judy Garland gaat in de winter van 1968 naar Londen. Om daar te stralen in uitverkochte concerten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy.

Renée Zellweger is de legendarische Judy Garland in de gelijknamige speelfilm Judy. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken. Ondersteund door de bekende liedjes, waaronder ‘Somewhere Over the Rainbow’, vertolkt Renée op indrukwekkende wijze de rol van deze grootsheid en laat zien hoe fragiel en kwetsbaar Judy Garland heeft geleefd.

Productiemaatschappij: BBC Films, Calamity Films, Pathe UK, Twentieth Century Fox

Cast & Regisseur

Renée Zellweger

Judy Garland
Michael Gambon

Bernard Delfont
Rufus Sewell

Sidney Luft
Robert Ryan

Paparazzi Photographer (uncredited)
Rupert Goold

Regisseur

Nieuws over Judy