compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Love in the Afternoon

Love in the Afternoon

***1/20
Waardering: 3.8/5

Pitch

Privé-detective Claude Chavasse onderzoekt de amoureuze avonturen van playboy Frank Flannagen. Hij ontmoet een bedrogen echtgenoot die Frank uit wraak wil neerschieten. Chavasses dochter hoort dit en besluit Frank in te lichten. Dit doet ze vermomd, maar Frank heeft haar al snel door en vindt haar erg leuk. Dan ontdekt Chavasse wat er allemaal gebeurt en probeert zijn dochter weg te houden van de playboy.
Delen op facebook
Love in the Afternoon
Verenigde Staten, 1957, 130 min,

Love in the Afternoon trailer en bijzonderheden

Cary Grant kreeg destijds de rol van Frank Flannigan aangeboden, maar sloeg het aanbod af vanwege het grote leeftijdsverschil tussen hem en Audrey Hepburn. Audrey Hepburn en de film kregen allebei een <i>Golden Laurel</i> (1958).
Trailer van Love in the AfternoonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love in the Afternoonhttps://i1.ytimg.com/vi/M4kgqWLAtA0/hqdefault.jpg2020-02-11

Aanloop

Billy Wilder overleed in 2002 op 95-jarige leeftijd en behoort tot de allergrootste filmregisseurs. Hij regisseerde o.a. ook Double indemnity (1944), The Lost Weekend (1945), Sunset Boulevard (1950), The Seven Year Itch (1955), Witness for the Prosecution (1957), Some Like It Hot (1959), The Apartment (1960) en Irma la Douce (1963).

Love in the Afternoon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love in the Afternoon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Allied Artists Pictures Corporation

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Audrey Hepburn

Ariane Chavasse/Thin Girl
Gary Cooper

Frank Flannagan
Maurice Chevalier

Claude Chavasse
Van Doude

Michel
Billy Wilder

Regisseur