compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU

Parasite (black/white)

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Parasite (black/white)

Parasite (black/white) filmstill

Parasite (black/white) filmstill

Delen op facebook
Parasite (black/white)
Nederlandse première: 13-2-2020
Zuid-Korea, 2019, 132 min,
De familie van Ki-taek is werkloos, berooid maar vooral hopeloos. De familie houdt zich bezig met het werken voor heel weinig geld in hun smerige appartement. Door geluk zal een zakelijke propositie de weg vrijmaken voor een subtiel schema. Maar hoe kom je van een parasiet af?

Parasite (black/white) trailer en bijzonderheden

Speciale zwart/wit versie.
Trailer van Parasite (black/white)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Parasite (black/white)https://i1.ytimg.com/vi/htxuKCJ8m2k/hqdefault.jpg2020-02-10

Aanloop

De regisseur van de film is Bong Joon Ho je kan hem kennen van Snowpiercer (2013) en van Okja (2017). De hoofdpersoon van de film is Kang-ho Song je kan hem kennen van The Host (2006) en van Thirst (2009).

Parasite (black/white) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Parasite (black/white) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren. Het gezin probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen tot het leven van de familie en heeft daarbij geen moeite met een paar leugentjes om eigen bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun nieuwe leven in stand te houden.

Productiemaatschappij: Barunson E&A, CJ E&M Film Financing & Investment Entertainment &, CJ Entertainment, TMS Comics, TMS Entertainment

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Yeo-jeong Jo

Yeon-kyo, Mr. Park's wife
Myeong-hoon Park

Geun-se, Moon-gwang husband.
Woo-sik Choi

Ki-woo, Ki-taek's son
Joon-ho Bong

Regisseur
Parasite (black/white) poster

Nieuws over Parasite (black/white)