compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Spider-Man: Far From Home 3D

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Spider-Man: Far From Home 3D

Jake Gyllenhaal (Quentin Beck / Mysterio) en Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man)

Jake Gyllenhaal (Quentin Beck / Mysterio) en Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man)

Delen op facebook
Spider-Man: Far From Home 3D
Nederlandse première: 4-7-2019
Verenigde Staten, 2019, 129 min,

Peter Parker wil op vakantie, ver van zijn Spider-Man creatie. Eenmaal in Europa, ontdekt hij nieuwe vijanden en blijkt dat de wereld voorgoed veranderd is. Kortom Spider-Man moet weer uit de mottenballen.

Spider-Man: Far From Home 3D trailer en bijzonderheden

De opnames begonnen in juli 2018 en werden afgesloten op 16 oktober 2018. De Nederlandse acteurs Jeroen van Koningsbrugge en Michael de Roos speelt de rol van een Nederlandse hooligan.

Trailer van Spider-Man: Far From Home 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spider-Man: Far From Home 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/cRgn5TNlHE8/hqdefault.jpg2019-07-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Deze film werd aangekondigd als de opvolger van Spider-Man: Homecoming (2017), vlak na de succesvolle uitgifte van trailer van Homecoming.

Spider-Man: Far From Home 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spider-Man: Far From Home 3D in de bioscoop

Wil je Spider-Man: Far From Home 3D zien? Koop of huur de film hier:Peter Parker wil op vakantie, ver van zijn Spider-Man creatie. Eenmaal in Europa, ontdekt hij nieuwe vijanden en blijkt dat de wereld voorgoed veranderd is.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Productiemaatschappij: Columbia Pictures Corporation, Marvel Studios (in association with), Sony Pictures Releasing (theatrical), Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur

Jake Gyllenhaal

Quentin Beck / Mysterio
Tom Holland

Peter Parker / Spider-Man
Zendaya

Michelle Jones
Marisa Tomei

May Parker
Jon Watts

Regisseur

Nieuws over Spider-Man: Far From Home 3D