compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Terminator: Genisys

Terminator: Genisys

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweld

actie, avontuur, science fiction, thriller

Pitch van Terminator: Genisys
Delen op facebook
Terminator: Genisys
Nederlandse première: 9-7-2015
Verenigde Staten, 2015, 126 min,
In de toekomst raast er een brute oorlog tussen de mensheid en machines. John Conner (Jason Clarke) stuurt zijn vertrouweling Kyle Reese (Jai Courtney) terug in de tijd om zijn moeder te redden. Hij moet voorkomen dat John Conners moeder Sarah (Emilia Clarke) wordt vermoord, waardoor Conner zelf dus nooit geboren zou worden, maar de tijdlijn waarin Reese terecht komt is onherkenbaar.
trailer en bijzonderheden over Terminator: Genisys
Arnold Schwarzenegger is natuurlijk een stuk ouder dan de eerste keren dat hij de terminator speelde. In plaats van gebruik te maken van CGI om hem jonger te laten lijken, is er gekozen om in het script te schrijven dat het menselijke weefsel van de terminators ook kan verouderen. Voor shots zonder shirt is er gebruik gemaakt van een 'body double'.

Ondanks hun gedeelde achternamen zijn acteurs Emilia Clarke en Jason Clarke geen familie van elkaar.
Aanloop van Terminator: Genisys
Regisseur Alan Taylor werkte veel voor televisieseries als 'Game of Thrones' en 'The Soprano's' en maakte in 2013 de succesvolle comicverfilming Thor: The Dark World.
Onze recensie
*0000

‘Volstrekte creatieve armoede’

Emilia Clarke plays Sarah Connor and Arnold Schwarzenegger plays the Terminator in TERMINATOR GENISYS from Paramount Pictures and Skydance Productions., ? 2015 Paramount Pictures. All Rights Reserved.
Soms komt er bij een BiosAgenda een recensie binnen die wat langer is dan anders. Soms worden er dan wat zinnetjes uit gehaald. Dat hebben we bij deze epic rant niet gedaan. Waarschuwing: lange recensie. ...lees de volledige recensie
BioscoopAgenda van Terminator: Genisys

Terminator: Genisys in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.