compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Terminator: Genisys

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Terminator: Genisys

Delen op facebook
Terminator: Genisys
Nederlandse première: 9-7-2015
Verenigde Staten, 2015, 126 min,

In de toekomst raast er een brute oorlog tussen de mensheid en machines. John Conner (Jason Clarke) stuurt zijn vertrouweling Kyle Reese (Jai Courtney) terug in de tijd om zijn moeder te redden. Hij moet voorkomen dat John Conners moeder Sarah (Emilia Clarke) wordt vermoord, waardoor Conner zelf dus nooit geboren zou worden, maar de tijdlijn waarin Reese terecht komt is onherkenbaar.

Bekijk bij:

videolandNETFLIXAmazon Prime Video

Terminator: Genisys trailer en bijzonderheden

Arnold Schwarzenegger is natuurlijk een stuk ouder dan de eerste keren dat hij de terminator speelde. In plaats van gebruik te maken van CGI om hem jonger te laten lijken, is er gekozen om in het script te schrijven dat het menselijke weefsel van de terminators ook kan verouderen. Voor shots zonder shirt is er gebruik gemaakt van een 'body double'.

Ondanks hun gedeelde achternamen zijn acteurs Emilia Clarke en Jason Clarke geen familie van elkaar.

Trailer van Terminator: GenisysBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Terminator: Genisyshttps://i1.ytimg.com/vi/yAWq2NVgOI8/hqdefault.jpg2014-12-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Alan Taylor werkte veel voor televisieseries als 'Game of Thrones' en 'The Soprano's' en maakte in 2013 de succesvolle comicverfilming Thor: The Dark World.

Onze recensie *0000

Emilia Clarke plays Sarah Connor and Arnold Schwarzenegger plays the Terminator in TERMINATOR GENISYS from Paramount Pictures and Skydance Productions., ? 2015 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

‘Volstrekte creatieve armoede’

Soms komt er bij een BiosAgenda een recensie binnen die wat langer is dan anders. Soms worden er dan wat zinnetjes uit gehaald. Dat hebben we bij deze epic rant niet gedaan. Waarschuwing: lange recensie. ...lees de volledige recensie

Terminator: Genisys - Bioscopen, Tijden & Tickets

Terminator: Genisys in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Terminator: Genisys zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Arnold Schwarzenegger is terug als de iconische Terminator. Dit keer reist Kyle Reese terug in de tijd om John Conners moeder Sarah Conner te redden. Hij komt echter terecht in een onherkenbare tijdlijn. Van regisseur Alan Taylor.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Direct Dimensions (DDI), Paramount Pictures, Paramount Pictures International, Skydance Productions, United International Pictures (UIP), Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over Terminator: Genisys