compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 16-3 t/m 22-3
Film van de week!
MENU

The Master

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruik

Pitch van The Master

The Master filmstill

The Master filmstill

Delen op facebook
The Master
Nederlandse première: 24-1-2013
Verenigde Staten, 2012, 137 min,

Vlak na de Tweede Wereldoorlog richt de intellectueel Lancaster Dodd ("Philip Seymour Hoffman) een sekte op: The Cause. De verwarde marinier Freddie Sutton ("Joaquin Phoenix") sluit zich bij de organisatie en wordt al snel de rechterhand van Dodd. Als de organisatie wint aan populariteit begint Sutton te twijfelen aan de gedachten van zijn meester.

Bekijk bij:

The Master trailer en bijzonderheden

De organisatie in deze film kent veel analogieën met Scientology. De filmmakers erkennen de overeenkomsten tussen The Cause en Scientology maar ontkennen dat het een biopic van L. Ron Hubbard is.

Trailer van The MasterBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Masterhttps://i1.ytimg.com/vi/fJ1O1vb9AUU/hqdefault.jpg2013-01-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Paul Thomas Anderson maakte eerder Magnolia en Boogie Nights.

The Master - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Master in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Distribution, Annapurna Pictures, Ascot Elite Entertainment Group, BT Industrial Supply, Ghoulardi Film Company, Midget Entertainment, Tanweer Films, Weinstein Company, The

Cast & Regisseur

Nieuws over The Master