compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 18-8 t/m 24-8
Film van de week!
MENU

Thor: Ragnarök 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Thor: Ragnarök 3D

Delen op facebook
Thor: Ragnarök 3D
Nederlandse première: 26-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 130 min,

Thor heeft een probleem: hij is gevangen genomen en is zijn magische hamer kwijt. Hij moet snel terug naar Asgard om het einde der tijden te voorkomen. Maar voordat het zover is moet hij het eerst opnemen tegen de Hulk in een gladiatorengevecht.

Thor: Ragnarök 3D trailer en bijzonderheden

Chris Hemsworth heeft in overleg met de regisseur besloten om het uiterlijk van Thor te veranderen. Zo heeft hij korter haar en een andere outfit.

Trailer van Thor: Ragnarök 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Thor: Ragnarök 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/WQWyaiDLBRI/hqdefault.jpg2017-10-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Nieuw-Zeelandse regisseur Taika Waititi maakte eerder What We Do in the Shadows. Hij is meer bekend van komische films dan van actiefilms.

Chris Hemsworth kroop al zes keer eerder in de huid van Thor.

Onze recensie ****0

Chris Hemsworth als Thor © 2017 Marvel Studios

Recensie Thor: Ragnarök

Thor ondergaat letterlijk en figuurlijk een metamorfose in Thor: Ragnarök, opnieuw een sterke superheldenfilm in een toch al goed jaar voor superheldenfilms. ...lees de volledige recensie

Synopsis distributeur

In Marvel’s Thor: Ragnarok verliest Thor zijn magische hamer en wordt hij gevangen genomen aan de andere kant van het universum – terwijl Asgard wordt bedreigd door Ragnarok.

In Marvel’s Thor: Ragnarok komt Thor voor een nieuwe bedreiging te staan – de meedogenloze Hela. Thor verliest zijn magische hamer en wordt gevangen genomen aan de andere kant van het universum. Het wordt voor hem een race tegen de klok om op tijd terug te komen in Asgard om Ragnarok – de verwoesting van Asgard en het einde van de beschaving – te stoppen. Hiervoor moet Thor alleen eerst een dodelijke gladiator strijd overleven, waarbij hij recht tegenover voormalig bondgenoot en mede-Avenger de Incredible Hulk komt te staan.

Productiemaatschappij: Clear Angle Studios, Forum Hungary, Framestore, Industrial Light & Magic (ILM), Marvel Entertainment, Marvel Studios, Method Studios, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur