compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Trolls World Tour 3D

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Trolls World Tour 3D

Trolls World Tour 3D filmstill

Trolls World Tour 3D filmstill

Delen op facebook
Trolls World Tour 3D
Nederlandse première: 5-8-2020
Verenigde Staten, 2020, 91 min,

Als de koningin van de Hard Rock Trolls alle Troll-koninkrijken probeert over te nemen, proberen Queen Poppy en haar vrienden verschillende manieren om alle Trolls te redden. Ze proberen de landen Funk, Country, Techno, Klassiek en Pop in harmonie te verenigen.

Trolls World Tour 3D trailer en bijzonderheden

Naast de zes landen zijn er ook enkele kleinere aftakkingen als Smooth Jazz, Reggaeton, K-Pop en Jodelen.
De film schreef filmgeschiedenis: de filmmaatschappij Universal bracht de film direct uit als video on demand toen de bioscopen dicht gingen in 2020 in de VS — in verband met de maatregelen rond het COVID-19-virus — dit zorgde voor record-opbrengsten, hierna besloot de filmmaatschappij ook andere geplande bioscoopreleases als direct als vod uit te brengen in de VS.

Trailer van Trolls World Tour 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Trolls World Tour 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/4T5Q320O9rE/hqdefault.jpg2020-08-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Walt Dohrn maakte eerder Trolls (2016), Mr. Peabody & Sherman (2014) en Shrek de Derde (2007).

Recensies van Trolls World Tour 3D

Trolls World Tour 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Trolls World Tour 3D in de bioscoop

Wil je Trolls World Tour 3D zien? Koop of huur de film hier:Als de koningin van de Hard Rock Trolls alle Troll-koninkrijken probeert over te nemen, proberen Queen Poppy en haar vrienden verschillende manieren om alle Trolls te redden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Trolls World Touris het vervolg op de hitfilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.
In de originele versie met de stemmen van o.a.: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige.

Productiemaatschappij: DreamWorks Animation

Nieuws over Trolls World Tour 3D