compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Widows

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Widows

Michelle Rodriguez (Linda), Viola Davis (Veronica) en Elizabeth Debicki (Alice)

Michelle Rodriguez (Linda), Viola Davis (Veronica) en Elizabeth Debicki (Alice)

Delen op facebook
Widows
Nederlandse première: 22-11-2018
Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2018, 130 min,

Chicago. Vier weduwen krijgen te maken met de schuld van hun overleden criminele echtgenoten. Ze gaan samenwerken om hun lot in eigen handen te nemen in een stad waar corruptie tot in de bovenste regionen te vinden is.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Widows trailer en bijzonderheden

Eerste film van regisseur Steve McQueen die niet een zwaar dramatisch thema aanpakt en waarvan de amusementswaarde groot is.
De film is gebaseerd op de Britse tv-serie 'Widows' uit 1983, als assistent voor de muziekcomponist van de serie werkte toen Hans Zimmer, die de muziek voor de film componeerde.

Trailer van WidowsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Widowshttps://i1.ytimg.com/vi/cah_10qNGdw/hqdefault.jpg2018-06-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Steve McQueen maakte eerder Hunger (2008), Shame (2011) en 12 Years a Slave (2013).
Oscarwinnares Viola Davis is bekend van succesvolle films als Traffic (2000), The Help (2011) en Fences (2016).
Actrice Elizabeth Debicki is rijzende ster in Hollywood, tamelijk onbekend maar al rollen in belangrijke films gehad zoals in The Great Gatsby (2013), "Everest" (2015) en Guardians of the Galaxy (2017).

Widows - Bioscopen, Tijden & Tickets

Widows in de bioscoop

Wil je Widows zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Vier weduwen krijgen te maken met de schuld van hun overleden criminele echtgenoten. Ze gaan samenwerken om hun lot in eigen handen te nemen. Met Liam Neeson, Colin Farrel en Elizabeth Debicki.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie.

Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (Gone Girl), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie. Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden. Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry maken tevens deel uit van de cast van Widows.

Productiemaatschappij: Film4, New Regency Pictures, Regency Enterprises (present), See-Saw Films

Nieuws over Widows