compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Battle > Meningen
The Battle

Meningen over de film The Battle

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst
The Battle filmstill

Geef ook je mening over The Battle

2 Meningen over The Battle

katrace
katrace
13-10-2012

"The Battle"

Ik was met mijn 2 kinderen naar deze film en moet zeggen dat mijn verwachtingen overtroffen werden. Niet alleen mijn kinderen hebben genoten, maar ik zelf ook. Het is een echte familienfilm, die voor iedereen aan te raden is. Gezellig, spannend, onverwachte plots. Een aanrader

Waardering:  *****

suzymus
suzymus
11-10-2012

"onwijs gaaf, voor ouders en voor kids"

Onwijs gave film!
Gisteren met 3 kids naar de bios geweest, was geen enkel probleem, ze hingen allemaal als gehypnotiseerd aan het witte doek gekluisterd. (Dat is wel eens anders, daarom doe ik ook geen popcorn meer)
Oudste (14, wilde eerst niet mee: jakkie, is voor kleine kinderen…) maar die wil met haar vriendinnen zaterdag nog een keer!
Mijn tweeling van 8 vond het geweldig, het was wel behoorlijk spannend maar ook niet echt eng. (niks gehoord vannacht) Ze vonden de ontsnapte vrouw (Camilla Siegertsz) meer onwijs grappig, want ze hebben de eerste film op DVD gezien, dus dat was een feest der herkenning al hoef je de andere MVIED’s niet gezien te hebben om de derde te kunnen begrijpen, die kan helemaal op zichzelf staan.
De eerste en tweede film heb ik ook gezien, maar dit is wel echt het hoogtepunt, die kinderen zouden ook in een echte talentenjacht iedereen ver achter zich laten.
De scenes tussen Ellen ten Damme en Cees Geel als stel waren bij tijd en wijlen hilarisch, en mijn oudste vond de scene tussen Ortwin en zijn vader ( Beau) ontroerend terwijl die momenteel eigenlijk alles ‘’duh’ vindt.
Anyway, ontzettend leuke film waarbij je je ook als ouder niet zit te vervelen zoals bij kinderfilms vaak wel het geval is. Wat mij betreft een 10 met een griffel voor de acteurs en de makers!

Waardering:  *****


Nieuws over The Battle