compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Premièrebezoekers Last Vegas maken kans op reis naar Vegas

Premièrebezoekers Last Vegas maken kans op reis naar Vegas

What happens in Vegas...

13-12-2013 Op donderdag 17 december is de première van de feel good-film Last Vegas. Bezoekers die met paspoort en koffer naar deze voorstelling komen, maken kans op een trip naar 'The City of Sin' Las Vegas.

Delen op facebook

Redfoo van partyduo LMFAO nodigt Nederlanders uit om met deze actie mee te doen. Redfoo is ook in de film te zien, hij treedt op met enkele solonummers.

Om deze prijs te winnen moeten bioscoopbezoekers drie personen meenemen voor de voorstelling van Last Vegas om 21:30 uur in Pathé Arena in Amsterdam. Ieder moet een paspoort en een koffer bij zich hebben.

Last Vegas gaat over vier mannen (Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas en Kevin Kline) die na jaren besluiten om nog een laatste keer de bloemetjes buiten te zetten in de gokstad van de Verenigde Staten: Las Vegas.

Na afloop van de film worden de vier gelukkige winnaars bekend gemaakt. De winnaars worden geselecteerd met zoeklichten. Als er een groep is gevonden, worden de gezichten van de winnaars in een fruitmachine op het bioscoopscherm vertoond. Deze bekendmaking wordt dan ook groots gevierd met champagne en dansers.

De reis naar Las Vegas staat gepland in het weekend. Welk weekend dit is wordt met de winnaars en de organisatoren overlegd.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.